Moatea intr-o lingurita. Experimentul "Codex Alimentarius"

March 26, 2010 by Ioana   Comentarii (1)

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea Codexului, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare.
Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, deci pe unii poate Terra si pe altii nu, in fine, in concluzie se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii naturalismului sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.

Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa si vor fi comercializate in Romania sub numele de Enervin si Zampro.
Stupoarea mea a fost, atunci cand, am aflat ca Romania, este prima tara din lume care va folosi acest compus chimic pe baza de intium in agricultura care potrivit specialistilor favorizeaza cu 65% declansarea cancerului de colon, deci dragi cititori cum va simtiti, cobai cumva?

Sursa: PetitieOnline0/5 stars (0 votes)

Se pare ca vom devenii cobaii planetei :))) ce mai ... poate o si meritam

Daniel Emanuel acum 3321 zile