Intr-un final un job si pentru persoanele cu dizabilitati

October 11, 2010 by Ioana   Comentarii (3)

Am gasit, astazi, spre stupoarea mea un job pentru persoanele cu dizabilitati tocmai pe site-ul eJobs. De ce sunt uimita?
Raspuns relativ simplu, ca de ceva timp am cont la ei, dar niciodata nu mi-am fost dat sa gasesc/vad un job care intr-un final i se adreseaza persoanelor cu dizabilitati. De ce asa de rare astfel de anunturi?
Oricum job-ul il gasiti in link-ul de mai jos:
www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/435859

Multa bafta!0/5 stars (0 votes)

Foarte multe locuri de munca sunt nepotrivite unei persoane cu handicap.Nu poti sa pui la norma,banda rulanta,la relatii cu publicul,la locuri care necesita multa concentrare, care sunt cu program prelungit,care cer anumite deprinderi specifice unei anume meserii si persoane care prin handicapul lor nu ar face fata sau care ar fi supuse astfel pericolului de a se accidenta. Ma refer mai mult la munca din productie unde poate fi greu si pentru unul in putere. E adevarat de asemenea ca multi cu handicap si-au dezvoltat aptitudini care ii poate foarte bine ajuta dar nu sunt toti asa. Un patron de multe ori pentru a nu pierde timp cu persoane nepotrivite locuriulor pe care le are le exclude complet nedand sansa nimanui. In fond fiecare isi vede de interesul sau.
Nu e vina nimanui daca in prezent cele doua interese nu coincid..
Pentru fiecare e vorba doar de capacitatea de a se adapta.
E destul de greu sa dezvol,ti locuri de munca special gandite pentru persoane cu nevoi speciale fara ca asta sa insemne discriminare. Progresul isi impune singur regulili si criteriile de selectie sunt aproape auitomat dictate de acest factor.
Nu sunt de partea nici unui baricazi, incerc doar sa arunc o privire realista asupra pietei de munca.
In conditiile astea ceea ce putem face fiecare este sa cautam sa ne ada;ptam noi ofertelor si nu sa le fortam pe ele sa se adapteze dupa noi. Daca invatam sa fim flexibili la cerinte ,daca alegem locuri dupa puterea noastra si nu dupa ambitia noastra, dublam sansele unui loc de munca care sa ne multumeasca.

Sorina acum 3206 zile

Multmesc pentru postarea jobului!

Ela acum 3205 zile

Pentru cine doreste sa obtina un venit suplimentar sau din motive medicale nu se poate angaja la un job normal si vrea sa castige ceva $ ,exista varianta lucrului pe calculator /net 1-2 ore pe zi.
Detalii la email: cristi53@yahoo.com

Cristi acum 3205 zile