Litlle Lady Univers

July 15, 2009 by Carolina   Comentarii (3)

NE-A PÄ‚RÄ‚SIT Icirc;NCÄ‚ UN REGE
Vineri 26 iunie 2009 toate canalele de televiziune işi incep programele cu aceeaş ştire că regele pop a plecat să cacirc;nte la ingeri.

Nu pot să spun că am fost fana Michael Jackson nu am crescut cu muzica lui cum spun alţi dar totuş a fost un şoc mortea lui pentru că un lucru e sigur era o valoare incontestabilă a muzici el a fost cel care a deschis calea negrilor in muzică şi lui ii putem mulţumi că s-a inventat videoclipul pe care azi il vedem pe toate posturile de specialitate!

Cuvintele astea s-au mai spus de atacirc;tea ori vineri eu sicer am inceput să mă gacirc;ndesc la omul din spatele acestei sclipiri (incepe să iasă psihologul la suprafaţă).Vreau să scriu aici pe blog ceea ce cred eu despre Michael şi cea ce cred eu că a fost inspatele sclipiri de geniu.

După cum ştim toţi el a inceput să cacirc;nte in Jackson 5 cu fraţii lui iar asta cred că i-a afectat mult viaţa adică la afectat mult că nu a putut să fie un copil normal că nu a putut să se comporte ca un copil normal să meargă la grădina zoologică şi in parcul de distracţii dovada vie a acestui sentiment este faptul că atunci cacirc;nd a avut bani ş-a construit la Neverland un loc numai al lui cu parc de distracţie şi grădină zoologică ca să işi satisfacă dorinţa arzătoare din copilărie şi să poată fii măcar pentru cacirc;teva minute iarăşi copil.

O altă chestie foarte interesantă este nevoia lui deja bolnavă dusă la extreme de aş schimba culoarea pelii,asta după părerea mea era cauzată de o frustrare al lui cauzată de faptul că era negru poate pentru că a fii negru nu a fost nici o dată un lucru uşor poate că atunci cacirc;nd copil a suferit din cauza că era negru şi sunt absolut sigură că ş-a promis că va seveni alb şi a reuşit ce ş-a propus.

Cred că mult a contat in decăderea lui că părinţii lui nu l-au susţinut absolut de loc pentru că după ce a părăsit Jackson 5 formaţia a decăzut şi asta la deranjat pe tatăl lui.Eu cred că pe tatal lui la deranjat boala lui (pentru că se spune că el de fapt era bolnav avea Vitiligo şi de aceea a devenit alb) şi faptul că a deveni alb.Pe Michael faptul că nu la acceptat nimeni la distrus psihic.Lovitura de graţie pentru el a fost acuzaţiile de pedofilie care s-au dovedit a fii false acum după moartea lui prea tacirc;rziu băiatul care l-a acuzat a recunoscut că a minţit pentru ca artistul să ii dea banii.
Michael avea nevoie de un om care să ii fie alături un om care să il aducă cu picioarele pe pămacirc;nt un om care să il tempereze dar din păcate a avut in jurul lui doar nişte sepii care ii sugeau sacirc;ngele pentru că cei din jurul lui nu se pot numi oamenii.
Ceea ce mă intristează pe mine cel mai mult este faptul că am mai pierdut o valoare a muzici am pierdut incă un REGE ne-a părăsit la fel de fulgerator ca şi Ellvis Preslley lumea a rămas fară REGII.
Moarte lui Michael a lăsat un gol imens a rămas vocea incomfundabilă şi dansul demenţial
care mie imi place foarte tare moonwolk mai ales după ce am văzut melodia BilliGenn imi place la nebunie.
Eu cred că nu vom afla niciodată cu a murit Michael va rămacirc;ne o enigmă exact aşa cum a rămas şi moartea prinţesei Daiana ,moartea lui Bruce Lee,al lui Marlyn Moonro,Elvis Preslly.Cea ce imi pare mie rău e că a murit ne inţeles.0/5 stars (0 votes)

Interesanta expunere. (d.p.d.v.)

r acum 3653 zile

Da a murit de dorinta lui de a fi alb... e o problema cu cei de culoare(doctorii de mare risc....si multe energizante)
In spate au fost multi care l-au impins de la spate era obiectul de facut bani...
Din cate se afla taicasu...a fost cel care l-a impins de la spate...si rau de tot adica acum ar fi in sensul de abuz clar...
Dubioasa moartea lui inainte de mult anuntate concerte...dar se pare ca mort aduce mai multi bani...
Trebuie sa vedeti diferentele exista cantereti celebri cu o stare de sanatate exceptionala....si cu concerte mai multe ca el...TinaTraner, Cher, Madona....

Dan acum 3648 zile