Ultima strigare: Eveniment Satu Mare AHF SM + DizabilLove

November 15, 2012 by Ela   Comentarii (1)

Asociatia Handicapatilor Fizic Satu Mare va organiza cu ocazia Zilei Internationale a persoanelor cu dizabilitati "O seara de Iubirer". Actiunea va avea loc in perioada 2-4 decembrie 2012.

La acest eveniment sunt invitati 10 barbati si 10 femei (indiferent de varsta) de pe site-ul DizabilLove.ro. (a fost inlaturata conditia de cuplu, oricine este binevenit)

Asadar la Motel SELECT, Satu Mare, va invitam la odihna binemeritata in camere accesibile si foarte confortabile unde va vom asigura cazare si masa.

Pentru a ne gasi pregatiti, asa cum ii sade bine unui gospodar atent cu oaspetii sai, va rugam sa confirmati participarea la acest eveniment pana la data de 15 noiembrie 2012, la telefon: 0261717287, 0745086185 (Crina Pop).

In viitorul apropiat vom reveni cu programul desfasurarii evenimentului fara a va divulga surprizele ce vi le rezervam. Ca sa va incurajam sa veniti, va spunem doar ca veti avea ocazia sa cunoasteti oameni cu dizabilitati diverse, care au avut curajul sa faca pasul casatoriei, care sunt fericiti precum si cu copiii acestora

Orice modificare intervenita in program sau locul cazarii, va fi comunicata in timp util participantilor care isi vor anunta prezenta.

Va multumim pentru ragazul acordat citirii acestui anunt, va asteptam cu drag.

Conducerea AHF Satu Mare0/5 stars (0 votes)

Evenimentul a fost anulat din cauza lipsei de inscrieri

Ela acum 2436 zile