Repost: Cum sa primesti mai multe mesaje - Prezentarea pe site

June 1, 2018 by Ela   Comentarii (1)

Cred ca multi dintre noi facem pe site-urile de intalniri greseala de a ne ascunde cat mai mult defectele, ca e vorba de prezentarea text pe care ne-o facem in care zicem doar lucruri bune despre noi sau ca e vorba de poza pe care o incarcam la profil si care prezinta partile noastre cele mai bune.

Ce vreau sa va spun azi este SECRETUL pentru a primi mai multe mesaje de real interes si prin urmare pentru a gasi persoana potrivita pe site. Este un sfat pe care nu va invit sa il luati ca atare ci sa-l analizati si daca il considerati potrivit sa il puneti in aplicare.

Care este secretul? Fiti sinceri si deschisi: Prezentati-va asa cum sunteti, cu bune dar si cu rele. Scrieti in descriere si partile mai putin placute ale personalitatii voastre. Puneti la profil o poza reala care sa nfatiseze acel lucru care credeti ca unora nu le va placea. Pentru ca tineti minte: nu vreti sa va placa putin toata lumea, vreti sa va placa foarte mai ales o singura persoana!

Si acea persoana va fi cea pentru care nu va conta faptul ca sunteti mai zgarcit din fire sau ca stati rau cu banii, ca aveti un nas mare, cateva kilograme in plus sau o malformatie pe care de obicei o scundeti. Va doresc sanatate, curaj si noroc in a gasi persoana potrivita!5/5 stars (1 votes)

Cu ironie îți mulțumesc pentru sfat (retrag ironia doar dacă scrii și sursa care te-a inspirat să dai această îndrumare)!

 

 

Vasile'75 acum 312 zile