Blogul lui monica

Enjoy

November 10, 2010 by monica   Comentarii (2)

I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi indeparteze obisnuinta.
Dumnezeu a spun NU .
Nu eu trebuie sa ti-o indepartez ci tu trebuie sa renunti la ea.

I-am cerut lui Dumnezeu sa-l vindece pe copilul meu handicapat
Dumnezeu a spus NU
Spiritul sau este intreg, iar corpul sau este trecator.

I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare.
Dumnezeu a spus NU
Rabdarea este un derivat al durerilor; ea nu se acorda, ea se invata.

I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea fericire.... Read full post0/5 stars (0 votes)

Unde e Raiul?

April 27, 2010 by monica   Comentarii (0)

UN DAR PENTRU SUFLET :

Basmul din Carpaţi

(hellip;) Se spune că odată, intr-un sat, un copil, intr-o noapte, a visat Raiul. l"Mamă! Mamă! Unde e Raiul?r", a intrebat copilul nerăbdător, a doua zi de dimineaţă, de cum se trezi. Dar mama, biata mamă, n-avea timp. Avea atacirc;ta treabă in gospodărie! Şi-atunci, s-a dus la tata, să-l intrebe. l"Nu ştiuhellip;, caută-l singurr", ii spuse acesta... Read full post0/5 stars (0 votes)

Ar trebui

May 21, 2009 by monica   Comentarii (0)

Ceea ce ar trebui sa bucure...doare. Ceea ce ar trebui sa insufle speranta...te ucide pe dinauntru. Ceea ce ar trebui sa te inalte spre cer...iti lasa cu capul in pamant. Ceea ce ar trebui sa te faca sa zbori...iti incatuseaza visele. Ceea ce ar trebui sa iti arate calea...te rataceste. Ceea ce ar trebui sa fie atat de simplu...noi o facem atat de complicat. Ar trebui sa zambesc acum...nu pot. Ar trebui sa zambesc, totusi...poate undeva va inflori o floare... Read full post0/5 stars (0 votes)

Floarea

May 21, 2009 by monica   Comentarii (2)

Era o data vorba de o floare atat de frumoasa care statea sa infloreasca. Si atat de multe avea de aratat floarea, atat de multe avea de oferit.Era printre acele flori care pe langa mirosul pe care il au dat de Dumnezeu, au primit si glas. Si poate cel ce a prefigurat acel miros vazand floarea ce sta sa infloreasca abia astepta sa se bucure de mireasma ei. cu toate astea floarea ezita sa infloreasca.Ca sa poti vorbi trebuie sa poti gandi, si cum floarea avea deja permisiunea lui Dumnezeu de a... Read full post0/5 stars (0 votes)

Prietenie

May 15, 2009 by monica   Comentarii (5)

Erau o data doi orbi, care s-au imprietenit de mici. Toate le faceau faceau impreuna, se respectau reciproc, glumeau si se confesau, se puteau sprijini unul pe celalalt, imparteau tot ce aveau...si un singut banut era cheltuit impreuna. Bucuriile si le impartaseau, necazurile si le impartaseau. Viata era mult mai frumoasa vazuta prin ochii nevazatori ai celuilalt, tristetile erau mai usor de suportat, bucuriile se amplificau atunci cand erau dezvaluite de unul celuilalt. Nu era problema pe care... Read full post5/5 stars (1 votes)

Despre dragoste

May 10, 2009 by monica   Comentarii (2)

DizabilLove..si totusi nimeni nu prea vorbeste despre dragoste. Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, dragostea este cea mai mare dizabilitate a mea:). Cu toate astea, constat ca totusi dragostea m-a salvat de multe ori. Nu barbatul iubit, nu, dragostea in sine, dragoste pentru el sau pentru viata,ci dragostea pentru Creatie,si implicit pentru mine, umila creatie.... Demult, parca prea demult nu prea aveam printre cartile preferate Biblia. Auzeam cand si cand cate un citat aruncat ba de unul ba... Read full post5/5 stars (1 votes)

Franturi de responsabilitate

May 9, 2009 by monica   Comentarii (0)

E amurg
Si soarele-si semneaza
Condamnarea la moarte,
Plangand
Cu lacrimi de foc
Si de smoala;
Clipe se scurg,
Ochi lacrimeaza,
Sufletul moare...
Sunt condamnat la viata
Si asta doare.
Nimic nu mai conteaza...
Si-n inunericul obscur
Se impleteste
Existenta;
Dar nici sminteala
Nici nebunia
Nici dementa
Nu sunt motivul...
Incandescenta a palit
Si-acum...
...Miroase-a ars...

Cam asa ma vad eu.....tu cum te vezi?0/5 stars (0 votes)