Blogul lui Ela

Pasii de aprobare a pozelor

February 6, 2012 by Ela   Comentarii (0)

Incarci o poza cu tine - poza o poti incarca in profilul tau in doua moduri, ca poza de avatar sau intri in profilul tau in sectiunea editeaza poze si incarci direct acolo poza.
Administratorul iti valideaza poza in maxim 48 de ore
Intri in profilul tau in sectiunea editeaza poze si apesi pe butonul salveaza sau dai click pe poza principala pentru ca ea sa se incarce la avatar0/5 stars (0 votes)

Cursuri gratuite de formare profesionala

February 3, 2012 by Ela   Comentarii (3)
0/5 stars (0 votes)

CivicSOS, sistem de sesizari scrise pentru persoanele cu deficiente auditive si de vorbire

November 23, 2011 by Ela   Comentarii (0)

A aparut un nou proiect social care doreste sa la faciliteze romanilor trimiterea de sesizari spre Autoritati.
Proiectul Civic SOS va da posibilitatea persoanelor cu deficiente auditive si de vorbire sa trimita sesizari prin aplicatia pentru mobil sau prin site-ul CivicSOS.ro
Pentru a sustine acest proiect va invitam sa dati like paginii CivicSOS Facebook
http://www.facebook.com/CivicSOS
Multumim!0/5 stars (0 votes)

Tabere gratuite pentru copii cu dizabilitati si parintii lor

August 2, 2011 by Ela   Comentarii (0)

Asociatia Communication for Community Bucuresti organizeaza tabere gratuite pentru copiii cu dizabilitati (locomotor, auz, vorbire, sindrom down si autism) cu care vor lucra specialisti si psihologi. Copiii trebuie sa aiba intre 6-16 ani si sa fie scolarizati si insotiti de parinti. (gratuitatea este atat pentru copil cat si pentru parinte)
Fiecare copil va primi 100 de lei si carti.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri puteti folosi urmatoarele numere de contact: 0737877179 sau... Read full post0/5 stars (0 votes)

Mesaj catre hipoacuzici si persoane care cunosc limbajul semnelor

July 28, 2011 by Ela   Comentarii (0)

Imi doresc de mult sa gasesc o persoana sau de ce nu mai multe care sa ma ajute cu crearea unui video pe care sa il pun pe youtube in care prin limbajul semnelor sa se prezinte ideea www.dizabillove.ro , faptul ca este un site gratuit de intalniri pentru persoane cu dizabilitati si mai nou, cu un numar impresionant de peste 1000 de membri. Cunoasteti pe cineva hipoacuzic sau care cunoaste bine limbajul semnelor si ar putea realiza un astfel de video?
Am rugat-o pana acum pe Profesoara Geta... Read full post0/5 stars (0 votes)

Te-ai indragostit pe DizabilLove?

July 28, 2011 by Ela   Comentarii (2)

Trimite-ne pe office@dizabillove.ro povestea voastra, iar noi va vom transforma intr-o inspiratie pentru toti ceilalti utilizatorii site-ului! In plus poti castiga un cadou romantic in valoare de 100 de lei.0/5 stars (0 votes)

Proiect sportiv european pentru persoanele cu dizabilitati de vedere

July 15, 2011 by Ela   Comentarii (0)

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
(mso-style-name:Table... Read full post0/5 stars (0 votes)

Se cauta Sales Manager la s.c. Egal Trei s.r.l.

June 24, 2011 by Ela   Comentarii (0)

CANDIDATUL IDEAL:
Dorim sa angajam o persoana determinata in lucrul pe care il face. Propunem o colaborare pe termen lung. Acest post se adreseaza unei persoane comunicative care intentioneaza sa se dezvolte pe plan profesional si sa isi faca o cariera in domeniul advertising si vanzari. Vrem ca angajatul sa aiba dorinta de a creste din toate punctele de vedere, incluzand aspectul financiar.

- Cunoasterea limbii engleze este obligatorie iar cunoasterea a doua sau mai multe limbi... Read full post0/5 stars (0 votes)

Clubul Heaven discrimineaza persoanele cu dizabilitati

June 23, 2011 by Ela   Comentarii (0)

Am aflat de la Tomata cu scufita povestea Clubului Heaven din Timisoara. Acesta a refuzat accesul unei doamne care foloseste un scaun cu rotile pentru ca ar fi creat disconfort clientilor aflati in local.
Aici este pagina de facebook unde se boicoteaza Clubul Heaven iar aici e pagina Clubului Heaven unde puteti raporta discriminarea (In stanga jos, Report this page -gt; Contains hate speech or attacks an individual -gt; Targets people with a disability or a disease)0/5 stars (0 votes)

Recomandare Hello Radio

May 18, 2011 by Ela   Comentarii (0)

O prietena a dorit sa va prezinte un radio foarte drag ei:

Hello Radio s-a lansat oficial pe data de 25 decembrie 2009. Radioul emite doar online si cand am decis sa-l infiintam, ne-am gandit ca multi iubesc muzica buna, la fel ca noi. Ne-am dorit si ne dorim sa impartim pasiunea noastra tuturor.

Personal, consider ca avem in playlist cea mai buna muzica, muzica noua si veche. Si chiar daca la Hello poate nu se aud toate piesele care ruleaza acum la tv si radiouri deja consacrate si... Read full post0/5 stars (0 votes)