Blogul lui Ela

Chat-ul DizabilLove implineste 6 ani!

June 1, 2018 by Ela   Comentarii (6)

Pe 2 iulie 2012 anuntam aparitia chat-ului DizabilLove, o functie foarte ceruta inca de la lansarea site-ului.
Cu ajutorul programatorului nostru, domnul Bogdan :), am reusit sa cream chat-ul, dar ziceam atunci sceptici ca il vom pastra in functiune numai daca va avea activitate.
Iata insa ca anul acesta chat-ul implineste deja 6 ani si asta datorita utilizatorilor (toate cele peste 1000 de persoane care au lasat mesaje pe chat de-a lungul timpului) si moderatorilor... Read full post5/5 stars (1 votes)

Repost: Instructiuni folosire CHAT

June 1, 2018 by Ela   Comentarii (0)

Chat-ul se gaseste pe un subdomeniu http://dizabillove.chatango.com/, ce poate fi accesat prin linkul din josul site-ului, de langa Termeni.
Ca sa postati un mesaj pe chat, scrieti in casuta de jos unde apare scris cu gri slab Type here to send a message
Odata scris mesajul apasati tasta Enter si se va deschide o fereastra care va intreaba cum doriti sa postati: sub anonimat, cu un nume temporar sau ca membru Chatango (acesta fiind sistemul de chat). Alegeti varianta convenabila si apasati... Read full post0/5 stars (0 votes)

Repost: Cum sa primesti mai multe mesaje - Prezentarea pe site

June 1, 2018 by Ela   Comentarii (1)

Cred ca multi dintre noi facem pe site-urile de intalniri greseala de a ne ascunde cat mai mult defectele, ca e vorba de prezentarea text pe care ne-o facem in care zicem doar lucruri bune despre noi sau ca e vorba de poza pe care o incarcam la profil si care prezinta partile noastre cele mai bune.
Ce vreau sa va spun azi este SECRETUL pentru a primi mai multe mesaje de real interes si prin urmare pentru a gasi persoana potrivita pe site. Este un sfat pe care nu va invit sa il luati ca atare... Read full post5/5 stars (1 votes)

Repost: Primul mesaj conteaza!

June 1, 2018 by Ela   Comentarii (0)

Cateva sfaturi pentru a primi raspuns la primul mesaj trimis unui utilizator care iti place:
 
fii original: in loc de l"bunar" incepe mesajul cu un salut mai neobisnuit, de ex reprezentativ regiunii de unde esti l"ceaur", sau cu o observatie, o intrebare
 
evita complimentele fizice: atentie la acest lucru mai ales barbatilor care au tendinta sa trimita numai mesaje in care zic femeilor ca sunt frumoase, sexy etc. Acest gen de mesaje nu vor avea succes. Daca tii neaparat sa... Read full post5/5 stars (1 votes)

Repost: E importanta poza de la profil?

June 1, 2018 by Ela   Comentarii (0)

Cu siguranta! Intotdeauna profilurile cu poza primesc de n ori mai multe mesaje decat cele fara. Iata cateva lucruri de care ar trebui sa tii cont privind poza de la profil pentru a primi mesaje sau raspunsuri la mesajele trimise:
 
daca esti fata pune o poza in care zambesti sau in care flirtezi cu aparatul de fotografiat
 
daca esti baiat statisticile zic ca in poza e mai bine sa nu zambesti si sa nu te uiti direct la camera
 
la fete fotografia e mai atragatoare daca te... Read full post0/5 stars (0 votes)

Alege co-prezentatoarea Galei

November 7, 2014 by Ela   Comentarii (1)

Pentru ediția 2014 a Galei Persoanelor cu Dizabilități tu poti alege co-prezentatoarea dintre trei tinere minunate care au ales să privească dincolo de dizabilitate. Urmareste-le clipurile si voteaza-ti preferata aici:
http://www.incluziune.org/competitie/alege-co-prezentatoarea-galei
VOTUL va fi deschis publicului până luni, 10 noiembrie, ora 23:595/5 stars (3 votes)

La multi ani de Sfantul Valentin!

February 14, 2014 by Ela   Comentarii (1)

,

Nu doar alti oameni putem sa iubim, ci si carti si melodii si locuri. Toate ne vor face viata mai frumoasa. Si cei mai norocosi suntem daca reusim sa ne iubim pe noi insine.
La multi ani de Sfantul Valentin tuturor celor care iubesc!
Si binenteles si celor care poarta acest nume :)0/5 stars (0 votes)

Viteze noi

December 2, 2013 by Ela   Comentarii (1)

Buna tuturor,
Ma bucur sa va anunt ca site-ul DizabilLove are de azi o viteza mult mai buna de incarcare a paginilor, in special a paginii principale.
Multe multumiri programatorului nostru care a reusit aceasta optimizare,
si multumiri voua pentru ca sunteti alaturi de noi
Ela5/5 stars (1 votes)

Un proiect ce merita promovat: centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati

November 15, 2012 by Ela   Comentarii (0)

Am aflat de curand de la Andreea, de Asociatia Copii Suflete Sperante (www.copiisuflete.ro) - o asociatie formata dintr-un grup de parinti pus pe construirea de sanse in plus pentru recuperarea si integrarea copiilor cu dizabilitati din Romnia.

Proiectul lor ambitios: un centru de recuperare complex si modern care sa includa toate tipurile de terapie si sa fie accesibil tuturor copiilor romni cu dizabilitati.

Asociatia a lansat campania 50000 de Sperante cu scopul de a strnge 1milion de... Read full post5/5 stars (1 votes)

Ultima strigare: Eveniment Satu Mare AHF SM + DizabilLove

November 15, 2012 by Ela   Comentarii (1)

Asociatia Handicapatilor Fizic Satu Mare va organiza cu ocazia Zilei Internationale a persoanelor cu dizabilitati "O seara de Iubirer". Actiunea va avea loc in perioada 2-4 decembrie 2012.

La acest eveniment sunt invitati 10 barbati si 10 femei (indiferent de varsta) de pe site-ul DizabilLove.ro. (a fost inlaturata conditia de cuplu, oricine este binevenit)

Asadar la Motel SELECT, Satu Mare, va invitam la odihna binemeritata in camere accesibile si foarte confortabile unde va vom... Read full post0/5 stars (0 votes)