Blogul lui Dragos

În căutarea jumătăți/ I'm looking for love

February 13, 2019 by Dragos   Comentarii (0)

13.02.2019 by Dragos   Comentarii (2)
looking for love.
 

Sunt un om, normal, sociabil, inteligent, sufletist și îmi doresc o prietenie sinceră şi adevarată. Consider că bogăţia spirituală este mai importantă decât cea materială. Mă simt foarte bine în compania domnişoarelor inteligente şi sufletiste. Pentru mine, scrisul reprezintă o modalitate de eliberare din temniţa singurătăţii. De asemenea, îmi place să... Read full post0/5 stars (0 votes)

In cautarea jumatatii:

October 24, 2014 by Dragos   Comentarii (1)

Sunt un om, normal, sociabil, inteligent, sufletist și îmi doresc o prietenie sinceră şi adevarată. Consider că bogăţia spirituală este mai importantă decât cea materială. Mă simt foarte bine în compania domnişoarelor inteligente şi sufletiste. Pentru mine, scrisul reprezintă o modalitate de eliberare din temniţa singurătăţii. De asemenea, îmi place să citesc şi să conversez în limba engleză. Am 43 de ani și aufăr de o dizabilitate... Read full post5/5 stars (1 votes)

Oare cel mai nobil sentiment uman este interzis persoanelor cu dizabilitati fizice-locomotorii?

April 5, 2013 by Dragos   Comentarii (14)

 
Buna, numele meu este Dragos Carabat, am 37 de ani si o dizabilitate fizica-locomomorie. Imi place sa citesc si sa scriu poezii si proza, pe care le public atat in revista IMPREUNA, cat si pe site-ul poezie.ro. Consider ca oameni trebuie sa iubeasca, sau sa fie iubiti. Iubirea reprezinta un sentiment nobil, care nu ar trebui sa fie reprimat de constringeri de natura sociale sau fizice. Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete.( Cioran... Read full post0/5 stars (0 votes)

Oare cel mai nobil sentiment uman este interzis persoanelor cu dizabilitati fizice-locomotorii?

July 5, 2009 by Dragos   Comentarii (2)

Buna, numele meu este Dragos Carabat, am 33 de ani si o dizabilitate fizica-locomomorie. Imi place sa citesc si sa scriu poezii pe care le public in revista IMPREUNA.
Consider ca oameni trebuie sa iubeasca sau sa fie iubiti. Iubirea reprezinta un sentiment nobil care nu ar trebui sa fie reprimat de constringeri de natura sociale sau fizice.
Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din
propria tristete.( Cioran )5/5 stars (1 votes)