Blogul lui Sorina

Pastele si semnificatia sa

April 19, 2011 by Sorina   Comentarii (0)

Cand Isus a serbat Pastele El a sarbatorit eliberarea israelitilor din Egipt si revenirea lor in tara lor . Noi astazi serbam moartea Lui ca jertfa pentru ispasirea pacatelor noastre si Invierea Sa ca o dovada a faptului ca promisiunea Biblica cu privire la inviere este posibila .Pastele a primit o noua semnificatie .Actul de sacrificiu al Lui a dat tarie si curaj multor credinciosi care au facut posibila credinta in zilele noastre .
Va doresc ca increderea voastra sa-si gaseasca multumirea... Read full post0/5 stars (0 votes)

Statistici si cei care le fac -partea a doua

April 10, 2011 by Sorina   Comentarii (1)
0/5 stars (0 votes)

Pieton prin orasele lumii

April 10, 2011 by Sorina   Comentarii (0)

Asa isi intitula Aristide Buhoiu emisiunea sa cu ani in urma . Tot asa imi intitulez si eu articolul meu . Vreau sa va vorbesc despre Viena vazuta prin prisma unui pieton .La 3 noaptea am ajuns in gara Sudtirol. Am avut la dispozitie 3 ore ca sa ajung la gara Franz Josef . Am ales sa merg pe jos , eram aproape de centrul orasului . In plina noapte orasul este bine luminat .Am vazut acea parte de oras in care palatele sunt asezate frumos unul langa unul , mari ,inalte si sobre. Se dezvaluie... Read full post0/5 stars (0 votes)

Terapia prin arta

March 26, 2011 by Sorina   Comentarii (0)

Dedic aceste randuri miilor de persoane care au in viata lor pe cineva drag suferind de depresie si nu au stiinta sa ofere solutii celui drag.
Nu se vrea a fi o carte de specialitate medicala, eu nu am calificare in domeniu, dar se vrea a fi o carte realista cu raspunsuri sigure la intrebari nesigure si asta pentru ca se bazeaza pe experienta personala ,fiind direct implicata intr-un lung proces de terapie.Cunoasterea rezultatelor prin terapie am dobandit-o printr-o indelunga confruntare cu... Read full post0/5 stars (0 votes)

Campion fara mana

February 11, 2011 by Sorina   Comentarii (0)

Tanara , plina de viata si de energie ,personajul nostru de poveste era pe coama unui val cand un rechin a luat-o orin surprindere si i-a amputat pur si simplu mana dreapta . Au urmat luni grele de spitalizare si vointa de a se obisnui sa fie fara o mana . Pentru toti era un sfarsit de cariera in sport si cu atat mai mult la surfing unde echilibrul face tot . Pentru toti , mai putin pentru ea . La un an de la catastrofa a participat la concursuri si a ajuns intre finalisti ( din pacate nu mai... Read full post0/5 stars (0 votes)

Un tablou sters de vant

February 11, 2011 by Sorina   Comentarii (1)

Mi-a fost dat sa vad cu ochii mei . In Germania se desfasoara in fiecare an o emisiune intitulata In cautare de supertalente . In anul 2010 una din finaliste a fost o rusoaica care picta cu nisip pe o sticla pusa deasupra unei surse de lumina . Si de aceastra data imi cer scuze ca nu va pot spune numele ei dar daca cautati pe yutube o gasiti . S-a prezentat in semifinale cu o lucrare care descria istoria Germaniei . Realiza un tablou ce reda o perioada , apoi misca usor nisipul reasezandu-l... Read full post0/5 stars (0 votes)

Din nou cu voi

February 9, 2011 by Sorina   Comentarii (4)

Dragi cititori fideli ai site-ului,cei mai vechi stiu ca sunt o prezenta constanta dar in ultimele luni nu am mai aparut cu nici o postare. Asta doar pentru ca nu am fost in tara si nu am mai putut pune la punct legatura de internet pe care am avut-o. Pentru ca sunt restanta la scris am ales sa va povestesc cum a fost iarna aceasta in Ninnig, satul unde am locuit eu in Germania.
Nennig este un sat mic aflat la granita cu Franta si cu Luxemburg. Este un loc unde nu se... Read full post0/5 stars (0 votes)

La cules de struguri

October 1, 2010 by Sorina   Comentarii (1)

S-a instalat complet toamna ,a cazut prima bruma asa ca gospodarii isi culeg roadele.La tara sau la oras,pe deal sau la ses se culege strugurii.Ne plac ,sunt dulci sau acrisori-un deliciu-,sunt sanatosi,sunt consumati proaspeti sau preparati ca must,vin,suc. Nu ezitati sa-i consumati in toate formele si mai ales daca aveti ocazia nu ezitati sa-i culegeti ,daca nu din gradina propie atunci din a prietenilor sau vecinilor daca sunteti invitati. Nu uitati ca este un prilej de a comunica, de a va... Read full post0/5 stars (0 votes)

Creativitate

September 21, 2010 by Sorina   Comentarii (1)

Il cunoastem cu totii pe Donald Ratoiul.Eu vreau sa va vorbesc despre un alt Donald.
La un seminar de practica la facultatea de arte profesorul si-a intrebat elevii ce ar fi daca multe din lucrarile de valoare renumite incepand cu cele din antichitate si pana la cele prezente nu ar avea chip de om ci ar fi Donald si familia lui,respectiv prietena lui.
Raspunsul a fost unul singur: capodoperele s-au transformat in Monalisa cu chip de ratusca, in... Read full post0/5 stars (0 votes)

Remis

September 17, 2010 by Sorina   Comentarii (3)

Remis,oras situat pe malul raului Mosel este prima localitate la granita cu Germania. Prin definitie se vrea un orasel de granita. Dar este ceva mai mult.Este prima localitate in Luxemburg daca vii din Germania dar nu numai atat.Este un oras fluvial, pe apa se navighaze atat de agrement cat si comercial.Este un habitat perfect pentru zeci de familii de lebede albe si negre,precum si de rate salbatice. Totodata beneficiaza si de statutul de oras turistic,oferiind multe puncte de agrement.E un... Read full post0/5 stars (0 votes)