Blogul lui Ioana

Un loc de munca pentru persoane cu dizabilitati

January 15, 2013 by Ioana   Comentarii (1)

Navigand pe internet, am gasit pe site-ul: http://www.bestjobs.ro un loc de munca, dedicat persoanelor cu dizabilitati.

Am tinut neaparat sa impart aceasta informatie cu cei interesati sau care cauta un loc de munca.

Mai jos aveti link-ul:
http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-tipograf-dtp-ist/69009/5?afterlogin=1

Multa bafta va doresc!5/5 stars (2 votes)

Viteza melcului

August 12, 2011 by Ioana   Comentarii (0)

Opetitie. Navigand pe internet am dat peste o petitie adresata persoanelor cu dizabilitati. Acum eu personal consider ca acele drepturi ar fi trebuit implementate deja, dar din pacate asa stau lucrurile la noi, totul se misca cu viteza melcului.
Eu am semnat-o. Voi sunteti de acord cu ea?0/5 stars (0 votes)

Intr-un final un job si pentru persoanele cu dizabilitati

October 11, 2010 by Ioana   Comentarii (3)

Am gasit, astazi, spre stupoarea mea un job pentru persoanele cu dizabilitati tocmai pe site-ul eJobs. De ce sunt uimita?
Raspuns relativ simplu, ca de ceva timp am cont la ei, dar niciodata nu mi-am fost dat sa gasesc/vad un job care intr-un final i se adreseaza persoanelor cu dizabilitati. De ce asa de rare astfel de anunturi?
Oricum job-ul il gasiti in link-ul de mai jos:
www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/435859

Multa bafta!0/5 stars (0 votes)

Moatea intr-o lingurita. Experimentul "Codex Alimentarius"

March 26, 2010 by Ioana   Comentarii (1)

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea Codexului, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare.
Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, deci pe unii poate Terra si pe altii nu, in fine, in concluzie se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc.... Read full post0/5 stars (0 votes)

Proiect european pentru tinerii cu dizabilitati

March 19, 2010 by Ioana   Comentarii (1)

Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic-Romania (ASCHF-R) anunta lansarea proiectului Transforma dizabilitatea in abilitate!
Scopul proiectului este de a-i impulsiona pe tinerii cu handicap sa isi depaseasca bariera psihica a conditiei lui fizice si sa isi cunoasca mai bine potentialul ca apoi sa ajunga sa si-l dezvolte.
Proiectul se va desfasura pe o perioada de 10 luni in judetele: Arges, Buzau, Calarasi, Neamt. Olt, Giurgiu, prahova, Valcea, Bucuresti unde 18 tineri cu handicap... Read full post0/5 stars (0 votes)