Blogul lui Daniel

In atentia si ajutorul membriilor acestui site.

March 23, 2010 by Daniel   Comentarii (3)

Dragi prieteni si membri, eu sunt Daniel, acel Daniel care va este mereu alaturi si aproape, acela caruia ii puteti cere ajutorul oricare ar fi el, in ceea ce priveste acest site, chiar si cand este vorba de o alinare, un sfat sau e vorba de conversatie. Sunt membru al echipei de administrare a site-ului dar, in acelasi timp, vreau sa fac parte si din grupul vostru de prieteni.

Am o iubita cu, care ne-am descoperit pe acest site, avand si ea dizabilitati. Spun acest lucru din 2 motive: unul,... Read full post0/5 stars (0 votes)

Armonia vietii.

August 20, 2009 by Daniel   Comentarii (1)

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist(a) si sa te inseli, decat sa fii pesimist(a) si sa ai dreptate...
Aceste cuvinte sunt adresate celor ce au nevoie sa-si aminteasca ca fara optimism nu au cauza, iar fara cauza uitam sa luptam si sa visam. Daca nu luptam pentru viata si nu visam, nici nu vom realiza nimic si nu vom ajunge nicaieri, in schimb daca visam luptand pentru visele noastre, nu mai exista imposibil si in acel moment orice putem realiza.
Daca dorim sa schimbam lumea, sa... Read full post0/5 stars (0 votes)

Vremuri grele - Avem nevoie de dragoste sufleteasca.

April 20, 2009 by Daniel   Comentarii (3)

Intr-o lume in care greutatile, nelinistea sufleteasca si rautatea oameilor din jur, ne apasa pe umeri tot mai greu, avem nevoie de cei dragi si intelegatori sa ne fie alaturi pentru a ne oferii un sprijin moral si sentimental.
Este mult mai frumos daca reusim sa ne formam comunitati unde sa ne regasim, toti cei care simt la fel, pentru ca ma uit in jurul nostru si observ ca tot mai multi oameni si cu tot mai mare durere vorbesc despre lucrurile acestea.
Unde vreau sa ajung... Inca suntem... Read full post0/5 stars (0 votes)

Calatoresc pe culmile vietii cu pasiune si dragoste...

April 17, 2009 by Daniel   Comentarii (1)

Ma bucur de viata si o admir neincetat fiindca viata este frumoasa oricum este ea, usoara sau grea, simpla sau complexa, plina de monotonie sau activa si incerc cu fiecare zi sa apreciez tot mai mult si cu mai multa intelepciune, fiecare moment al vietii.
Va multumesc pentru interesul acordat citindu-mi blogul si vizitandu-mi profilul si vreau sa va tranzmit cu un prietenos si cald sfat sa nu uitati randurile mele si sa-mi urmati exempul, pentru cei ce inca nu au descoperit farmecul...
Imi face... Read full post0/5 stars (0 votes)