ANDREI's Blogurile prietenilor

Apus de soare

March 22, 2011 by Mady Ely   Comentarii (0)

Cand te duci la mare, cel mai frumos e sa privesti in momentul cand tu iubesti. Dar atunci cand tu esti singur, si stai pe malul marii, iti aduci aminte de clipele imbratisarii, de clipele neuitate cand noi doi ne sarutam in noapte si de stelele de pe cer ce straluceau ca un mister. In zori de dimineata, cand roua ne spala pe fata, cu sclipiri de argint curat, Ea m-a fermecat.0/5 stars (0 votes)

Intr-un final un job si pentru persoanele cu dizabilitati

October 11, 2010 by Ioana   Comentarii (3)

Am gasit, astazi, spre stupoarea mea un job pentru persoanele cu dizabilitati tocmai pe site-ul eJobs. De ce sunt uimita?
Raspuns relativ simplu, ca de ceva timp am cont la ei, dar niciodata nu mi-am fost dat sa gasesc/vad un job care intr-un final i se adreseaza persoanelor cu dizabilitati. De ce asa de rare astfel de anunturi?
Oricum job-ul il gasiti in link-ul de mai jos:
www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/435859

Multa bafta!0/5 stars (0 votes)

June 23, 2010 by carmen iulia   Comentarii (0)

caut o persoana serioasa , care sa ma inteleaga sa ma iubeasca asa cum sunt,sa nu fie la foarte mare distanta de mine , eu sunt din JUDETUL OLT ORAS CORABIA.5/5 stars (1 votes)

Moatea intr-o lingurita. Experimentul "Codex Alimentarius"

March 26, 2010 by Ioana   Comentarii (1)

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea Codexului, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare.
Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, deci pe unii poate Terra si pe altii nu, in fine, in concluzie se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc.... Read full post0/5 stars (0 votes)

Proiect european pentru tinerii cu dizabilitati

March 19, 2010 by Ioana   Comentarii (1)

Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic-Romania (ASCHF-R) anunta lansarea proiectului Transforma dizabilitatea in abilitate!
Scopul proiectului este de a-i impulsiona pe tinerii cu handicap sa isi depaseasca bariera psihica a conditiei lui fizice si sa isi cunoasca mai bine potentialul ca apoi sa ajunga sa si-l dezvolte.
Proiectul se va desfasura pe o perioada de 10 luni in judetele: Arges, Buzau, Calarasi, Neamt. Olt, Giurgiu, prahova, Valcea, Bucuresti unde 18 tineri cu handicap... Read full post0/5 stars (0 votes)

sarbatorile de iarna...........

December 22, 2009 by carmen iulia   Comentarii (0)

CRACIUNUL SI REVELIONUL , PENTRU MINE SUNT FOARTE TRISTE, CA IN FIECARE AN , FARA IUBIT.... SI ASTA PT CA NU AM AVUT NICIODATA UN PRIETEN CARE SA VREA CEVA SERIOS, MULTI DINTRE NOI SUNTEM TRISTI, NU SUNTNUMAI EU. M-AM SATURAT SA STAU CU FAMILIA MEREU ........MAI ALES IN NOAPTEA DINTRE ANI :(5/5 stars (1 votes)

SINGURATATE

December 9, 2009 by carmen iulia   Comentarii (0)

Singuratate

Ea este tot ce mi-a mai ramas, acel sentiment alaturi de Ea este rece, dar stiu ca nu ma va parasi niciodata. Stiu ca Ea va fi aici langa mine oricand, nu imi va intoarce spatele, nu ma va parasi, nu imi va spune niciodata ca sunt urat, ca sunt rau sau ca sunt mandru. Durerea este coplesitoare alaturi de Ea dar totusi un sentiment ciudat ma face sa-I raman alaturi. Stiu ca Ea nu ma va acuza niciodata de nimic.... Read full post5/5 stars (1 votes)

avem si noi dreptul la o viata normala.

August 27, 2009 by carmen iulia   Comentarii (0)
5/5 stars (1 votes)

declaratie

June 7, 2009 by alina   Comentarii (0)

Tu esti femeia ce poarta cel mai mare blestem - sa fii iubita de mii de de barbati, sa poti iubii inapoi doar unul singur, si pentru asta eu, cel mai binecuvantat dintre barbati, cel care n-ar merita sa fie iubit de nimenea si totusi este iubitul celei mai minunate femei, eu am sa fac totul ca sa fii fericita asa cum meriti.
N-am bogatii materiale dar am o inima de foc si-o imaginatie exotica cu care iti pot oferii placeri si satisfactii infinite.
Oare ce-o sa te faca sa te simti nepretuita,... Read full post0/5 stars (0 votes)

declaratie de dragoste

June 7, 2009 by alina   Comentarii (0)

lovite-ar trenul fericirii
trasnite-ar fulgerul iubirii
cadeati-ar in cap un sac cu bani
inecate-ai intr-un lac de sanatate

..cam atat e cetzi doresc0/5 stars (0 votes)