Ionela Madalina's Blogurile prietenilor

Comunicat cu privire la situația votului de încredere acordat Parohiei Băbeni III Valea Mare, în cadrul competiției Gala Excelenței în Asistență socială secțiunea instituția anului

February 25, 2019 by ANDREI   Comentarii (0)

Etapa votului oneline în cadrul competiției “ Gala Națională a Excelenței în domeniul Asistenței sociale , ” desfășurată în perioade 18 februarie (ora 10.00) – 25 februarie (ora 00.00) a ajuns la final cu acest prilej Parohia Băbeni III Valea Mare, din cadrul Sfintei Arhiepiscopii a Râmnicului, adresează mulțumiri tuturor celor care i –au acordat votul de încredere în cadrul concursului pentru a fi desemnată instituția... Read full post0/5 stars (0 votes)

Parohia Băbeni III Valea Mare , cu un pas mai aproape de premiul secțiunii “Instituția anului”,în cadrul concursului național Gala Excelenței în domeniul Asistenței sociale

February 22, 2019 by ANDREI   Comentarii (0)

După cum am anunțat anterior Parohia Valea Mare, din Băbeni Vâlcea, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Doctor  Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și și sub directa coordonare a Preacucernicilor Părinți slujitori Ion Sorinel Dițoiu și Petre Popa, , instituția  Parohiei cu hramul Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorătorul  de mir, la inițiativa tânărului Andrei Sofian Stanciu, asistent social voluntar în cadrul... Read full post0/5 stars (0 votes)

: Participare la Gala Națională a Excelenței în domeniul Asistenței Sociale

January 16, 2019 by ANDREI   Comentarii (0)

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie,Arhiepiscopul Râmnicului și sub coordonarea Preacucernicilor Părinți Ion Sorinel Dițoiu și Petre Popa, Parohia Băbeni III Valea Mare,  participă în perioada 15 ianuarie 20 martie 2019, la Gala Națională a Excelenței în domeniul Asistenței Sociale.
Evenimentul se desfășoară după cum urmează:
15 ianuarie – 4 februarie 2019, ora 16.00  Înscriere / nominalizări 
5... Read full post0/5 stars (0 votes)

Unitatea de credință temelie a valorilor și tradițiilor unui popor 2018 Județul Vâlcea

December 28, 2018 by ANDREI   Comentarii (0)

“Uniți în credință mereu împreună, vom putea construi o lume mai bună. Împreună să fim una doar așa vom izbândi, căci cu noi întotdeauna, Hristos Este și va fi! Binecuvintează Doamne România, să trăim în veci Ortodoxia! Doamne uită – te la noi și ne scoate la lumină, ne deschide către zori lumii celei fără vină. ”
Versuri imn Ito 2017, Iași și 2018 Sibiu
 
Unitatea de credință temelie  a valorilor... Read full post0/5 stars (0 votes)

Comunicat apel la ajutorare și comuniune între semeni

November 20, 2018 by ANDREI   Comentarii (0)

Toate cele 18 culte recunoscute în România, sunt implicate activ în viața socială a comunității în cadrul căreia își desfășoară activitatea. Biserica Ortodoxă Română, prin
intermediul vrednicilor și gospodarilor ierarhi a adresat un îndemn pastoral părintesc tuturor clericilor, monahilor , monahiilor și credincioșilor din cuprinsul Patriarhiei Române, îndemn cuprins în textele pastoralelor adresate anual în... Read full post0/5 stars (0 votes)

Comunicat îndemn la apărarea valorilor și demnității neamului

September 26, 2018 by ANDREI   Comentarii (0)

După 1990, Societatea  românească, se confruntă cu o mare tulburare fiindu – i amenințată instituția fundamentală a căsătoriei numită și Biserica  de acasă, prin intermediul căreia Credința , valorile și tradițiile Poporului român sunt promovate. Așadar, cu toții suntem îndemnați să participăm în zilele de sâmbătă 6 octombrie și duminică 7 octombrie 2018, să participăm la procesul democratic fundamental conferit prin... Read full post0/5 stars (0 votes)

Nu te teme Marie căci, arhanghel şi nu om Sunt Iată, vei lua în pântece şi vei Naşte Fiu şi vei pune numele Lui Iisus

December 25, 2016 by ANDREI   Comentarii (0)

(Din cântările Bunei Vestiri)
 
Astăzi este începutul Mântuirii Noastre Biserica Ortodoxă, cinsteşte cu evlavie alături de credincioşii Ei , Naşterea Mântuitorului Naştere pe care o actualizăm Sărbătoare, de Sărbătoare, Liturghie de Liturghie. Nu întâmplător am început mesajul cu un verset din cântările Sărbătorii Bunei Vestiri mai exact cu frumosul dialog purtat de Sfântul Arhanghel Gavriil şi Sfânta Fecioară... Read full post0/5 stars (0 votes)

Semnati si distribuiti

December 4, 2016 by ANDREI   Comentarii (0)

http://www.petitieonline.com/petitie_pentru_organizarea_referendumului5/5 stars (1 votes)

zi istorica

December 1, 2013 by ANDREI   Comentarii (0)

La multi si binecuvantati ani tuturor Romanilor din tara si de pretutindeni astazi se implinesc 95 de ani de la marea unire ce a avut loc Pentru aceste evenimente istorice din vita Poporului Roman trebuie sa multumim inaintasilor nostri care s-au jertfit pe campurile de lupta in lagare si deportari la 1 decembrie 1918 — la Catedrala Reîntregirii Neamului si in Piata Avram Iancu.0/5 stars (0 votes)

Citat din coran

May 27, 2013 by ANDREI   Comentarii (2)

"Raiul se afla la piciorele mamei'' 0/5 stars (0 votes)