Ela's Blogurile prietenilor

Diferenta dintre boala si handicap

March 27, 2014 by Mihai 1   Comentarii (4)

   Beneficiarii Centrului de informare si consiliere pentru persoane cu dizabilitati „Sfanta Ecaterina” au participat in aceasta saptamana la sesiunea de informare pe tema „Dizabilitate nu inseamnă handicap”.Prezentarea temei a fost urmata de dezbateri si discutii libere asupra impactului care se creeaza din cauza diferentei de perceptie si interpretare a termenilor „handicap” si „dizabilitate”. „Scopul intalnirii noastre a... Read full post0/5 stars (0 votes)

pentru persoanele cu dizabilitati si nu numai

December 25, 2013 by ionel   Comentarii (2)

 
Suplimenteaza-ti venitul pe bune. intr-o luna faci in jur de 50 , 100 de euro  si eu m-am inscris si am facut ceva bani intr-un timp foarte scurt. doar 10 minute pe zi trebuie sa fi activ;) Nu e spam nu e vrajeala!!! Saitul este 100% romanesc si autorizat . Tot ce trebuie sa faci este sa citesti niste emailuri cu reclame! • Iti oferim 6$ la inregistrare! • Poti face Bani oriunde te-ai afla! • Primesti Bani sa vizualizezi reclame! • Beneficiezi de Mega Avantaje... Read full post0/5 stars (0 votes)

O poveste impresionanta de supravietuire

December 10, 2013 by Mihai 1   Comentarii (2)

http://video.bzi.ro/video/show/o-poveste-impresionanta-de-supravietuire-18312
  Vine o vreme cind ai ce invata de la alti care au probleme mai grave decit  cei care se pot descurca dar se pling intruna asa ca priviti si invatati.
 0/5 stars (0 votes)

Luminiţa, povestea unei învingătoare

November 23, 2013 by Mihai 1   Comentarii (1)

Luminiţa este una dintre persoanele talentate în arta croşetării mileurilor, pe care le realizează de aproape patru decenii. A cusut zeci de lucrări cu modele dintre cele mai complexe. Performanţa sa este cu atât mai mare cu cât s-a născut cu tetrapareză spastică, o afecţiune care îi afectează mobilitatea degetelor.Pe Luminiţa Drăcea am cunoscut-o la Centrul de informare şi consiliere pentru persoane cu dizabilităţi „Sfânta Ecaterina“... Read full post0/5 stars (0 votes)

Atelier de pictura pe sticla

September 10, 2013 by Mihai 1   Comentarii (0)

   Beneficiarii Centrului de informare si consiliere pentru persoane cu dizabilitati "Sfanta Ecaterina" au participat in aceasta saptamana la un atelier de pictura pe sicla. Cu acest prilej, sub coordonarea asistentilor sociali si sub indrumarea voluntarilor asezamantului social, absolventi ai cursurilor de pictura, acestia au pictat icoane cu Sfanta Ecaterina, Ocrotitoarea Centrului si a Bisericii Mantuleasa, unde isi desfasoara activitatea.   Obisnuiti cu astfel de... Read full post0/5 stars (0 votes)

Ei nu îşi plâng de milă

September 7, 2013 by Mihai 1   Comentarii (0)

   Florin este un tânăr cu handicap. Unul dintre cei peste 160, câţi numără Centrul „Sfântul Ecaterina” din Craiova. Are puţin peste 30 de ani şi se poate deplasa doar dus pe braţe sau într-un cărucior special. De mic a avut acest handicap şi tot de mic şi-a dorit să facă ceva cu viaţa lui. A studiat Teologia, a câştigat numeroase premii pentru voluntariat, cunoaşte de nota 10 limbile engleză, franceză, italiană, are teancuri... Read full post0/5 stars (0 votes)

Sai privim cu alti ochi

September 7, 2013 by Mihai 1   Comentarii (2)

 Campania de promovare a persoanelor cu dizabilităţi care se desfăşoară în fiecare an, în octombrie, a avut loc şi de această dată în magazinele bauMax din Craiova. Cei interesaţi au putut învăţa o lecţie de viaţă: să-i privim pe aceşti oameni cu alţi ochi şi să le dăm o şansă.Ieri, după prânz, centrul comercial bauMax de pe Calea Severinului a fost luat cu asalt de tineri cu veleităţi artistice. Atelierul de creaţie s-a amenajat pe... Read full post5/5 stars (2 votes)

hei am creat un facebook special pentru persoanele cu dizabil

June 20, 2013 by bogdan   Comentarii (0)

buna ma numesc bogdan..tin sa va anunt ca am deschis  un fb pentru pers cu handicap si un grup unde putem vorbi cu toti...unde ne putem gasi si jumatatea..nu stiu sper sa ne adunam mai multi..eu unu am si eu un handicap..si vreau sa vb cu multi dintre voi..va astept pe fb>>> https://www.facebook.com/disabil.boy sper sa va placa..va doresc o zi faina0/5 stars (0 votes)

In atentia persoanelor cu handicap care au ca venit doar indemnizatia de handicap

May 20, 2013 by ionel   Comentarii (0)

rev impreuna aprilie - mai.pdf Persoanele cu handicap 1 si 2 care au doar indemnizatie de handicap pot cere si dreptul la pensie de invaliditate , mai mult amanunte in aceasta revista .0/5 stars (0 votes)

LA MULTI ANI

March 8, 2013 by ionel   Comentarii (0)

LA MULTI ANI tuturor femeilor de 8 Martie0/5 stars (0 votes)