Un motiv in plus sa te indragostesti toamna asta pe DizabilLove

October 20, 2012 by Ela   Comentarii (0)

Asociatia Handicapatilor Fizic Satu Mare va organiza cu ocazia Zilei Internationale a persoanelor cu dizabilitati "O seara de Iubirer". Actiunea va avea loc in perioada 2-4 decembrie 2012.

La acest eveniment sunt invitate 10 cupluri de indragostiti (indiferent de varsta) care s-au cunoscut pe site-ul DizabilLove.ro si alte doua cupluri (deja casatoriti) care s-au cunoscut pe acelasi site.

Asadar la Motel SELECT, Satu Mare, va invitam la odihna binemeritata in camere accesibile si foarte... Read full post0/5 stars (0 votes)

Lista statii metrou cu lift (acces pentru persoane cu dizabilitati locomotorii)

October 17, 2012 by Ela   Comentarii (0)

Cu putin timp in urma am avut o serie de conversatii aprinse cu cei de la Metrorex in legatura cu faptul ca nu pun la dispozitia publicului informatii despre care statii de metrou au lifturi functionale si care nu. Azi am avut frumoasa surpriza sa primesc lista acestor statii de la o doamna de la Metrorex care a inteles ca o persoana cu probleme locomotorii nu se poate deplasa pe la toate statiile sa vada care au lift si care nu. Multumim Evelyne Croitoru!
Statiile se gasesc in imaginea... Read full post0/5 stars (0 votes)

Cine vine pe 3 noiembrie la Sinaia?

October 17, 2012 by Ela   Comentarii (3)

Este in discutie o noua intalnire DizabilLove care sa aiba loc pe 3 noiembrie la Sinaia. Pentru cine vine din alt oras pretul pentru cazare este 40 lei. Avem nevoie sa stim numarul exact de persoane interesate de intalnire, de aceea, daca doriti sa participati trebuie sa luati legatura cat mai curand cu Florin, reprezentantul nostru din Brasov, la numarul de telefon 0763 10 98 90.0/5 stars (0 votes)

Pe 14 octombrie - intalniri DizabilLove si la Brasov si la Bucuresti

October 6, 2012 by Ela   Comentarii (0)

La cererea voastra intalnirea Dizabillove.ro din Bucuresti va avea loc tot duminica, 14 octombrie la ora 13:00, la fel ca cea din Brasov.

Pentru informatii legate de intalnirea din Bucuresti, sunati la telefon 0761 732 471.

Va rugam sa alegeti mall-ul in care doriti sa se desfasoare intalnirea

si sa confirmati din timp participarea pe pagina evenimentului sau la numarul de telefon de mai sus.

Multumim!0/5 stars (0 votes)