Vizitatori recenti

May 31, 2010 by Ela   Comentarii (3)

Probabil cunoasteti deja faptul ca in profilul personal de pe Dizabillove puteti vizualiza utilizatorii site-ului care v-au vizitat profilul urmand linkul Vezi vizitatori recenti de sub poza de la avatar.
Deaorece sectiunea de vizitatori recenti era una destul de aglomerata ne-ati cerut sa introducem o optiune de stergere a acestor vizitatori.
Ajutorul nostru pe partea de programare a site-ului, domnul Bogdan, a introdus de curand aceasta optiune, pe care o veti gasi pe pagina Vizitatorilor... Read full post4/5 stars (1 votes)

Important! Pentru ca profilul sa va apara in rezultate la cautari

May 18, 2010 by Ela   Comentarii (1)

Pe site-ul dizabillove.ro exista doua tipuri de cautari: rapida - cea de pe pagina principala, si cautarea avansata.
Daca doriti ca profilul sa va apara la rezultatele dupa cautari, nu uitati sa va specificati in profil locatia/judetul in care locuiti.
Pentru a completa locatia/judetul trebuie sa fii logat si sa intri in sectiunea editeaza de la Datele tale (primul editeaza de sub avatar/poza profilului, deasupra Editeaza poze)
Navigare placuta!0/5 stars (0 votes)

DizabilJobs, grupul persoanelor cu dizabilitati de pe LinkedIn

May 11, 2010 by Ela   Comentarii (2)

Au inceput sa apara site-urile de recrutare cu locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati. Eu una ma bucur de aparitia lor deoarece le consider o initiativa buna. Daca sunt si de succes asta mi-as dori sa aflati singuri inscriindu-va pe ele, testandu-le..
Rezultatele va invit sa le impartasiti pe grupul DizabilJobs nou creat de mine pe LinkedIn. LinkedIn este o retea sociala unde iti poti crea un CV online, poti gasi un loc de munca, poti strange recomandari de la persoanele cu care ai... Read full post0/5 stars (0 votes)