Ce job ti-ar placea?

February 28, 2010 by Ela   Comentarii (6)

Unde ai vrea sa lucrezi si ca ce? (domeniu, functie, oras) Care ai vrea sa fie conditiile oferite de angajator? (salariu, prime, accesibilitate, cursuri) Care crezi ca ar fi criteriile corecte in functie de care sa fi angajat? Care e principalul obstacol de care te-ai lovit in obtinerea unui loc de munca?
Am nevoie de raspunsurile voastre pentru noul proiect la care lucrez si care sper ca se va finaliza cu aparitia unor locuri de munca atragatoare pentru utilizatorii acestui site si a... Read full post0/5 stars (0 votes)

Oportunitate de angajare pentru persoanele cu dizabilitati

February 24, 2010 by Ela   Comentarii (0)

Daca va doriti un job de acasa, sunteti creativ(a) si daca aveti indemanare la conceperea de cercei din fimo, un prieten va poate pune la dispozitie materialele necesare acestei operatiuni urmand ca voi sa concepeti modelul si sa creati cerceii. Jobul este platit iar banii se dau la predarea cerceilor. Decoamdata se modeleaza doar cercei urmand ca in viitor sa se creeze si seturi cu lantisoare, inele si altele. Prietenul meu se numeste Liviu Micu si il puteti contacta pe mail:... Read full post0/5 stars (0 votes)

Echipa Dizabillove

February 9, 2010 by Ela   Comentarii (0)

Daca erati curiosi care sunt persoanele ce stau in spatele acestui site, acest post va va revela numele catorva dintre noi, cei care voluntar supraveghem, animam si promovam site-ul Dizabillove:
-
Moderatori:
Andreea
Anka: Anca

Criss: Cristina
Daniel
Ioana_Adriana: Ioana
Litpeck: Catalin
Sorina
Sosolino76: Sorin
Zaraza: Alexandra
-
Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati iar daca doriti sa va faceti prieteni aici puteti incepe cu noi :)
Cu drag,
Echipa0/5 stars (0 votes)

Ce am invatat de la voi

February 7, 2010 by Ela   Comentarii (2)

A trecut o saptamana de cand am lansat sondajul cu privire la site-ul Dizabillove si intre timp s-au adunat o multime de raspunsuri numai bune de studiat. Primiti va rog aprecierea noastra pentru interesul acordat si haideti sa analizam impreuna rezultatele:

Mai intai cifrele:

67.4% din voi au recomandat site-ul Dizabillove altor persoane (iar pentru asta va multumim)

70 dintre voi s-au vazut si in viata reala cu cineva intalnit pe site,

si 60.7% din respondenti au spus ca au cunoscut pe... Read full post0/5 stars (0 votes)