Pentru voi: Povestea Dizabillove, pana acum

January 30, 2010 by Ela   Comentarii (1)

Poate va era dor de o poveste, nu e cu zane sau feti frumosi, dar e o poveste despre oameni simpli care isi doresc sa schimbe lumea in bine. O poveste despre site-ul pe care va aflati acum. Si mai ales e o poveste cu final fericit :)

Povestea Dizabillove a pornit acum mai bine de un an de la o simpla intrebare: de ce in Romania nu exista un site de intalniri pentru persoane cu dizabilitati?

Binenteles apoi au aparut o gramada de alte intrebari: cum se face un site? cat costa sa ti-l... Read full post0/5 stars (0 votes)

Invitatie

January 29, 2010 by Ela   Comentarii (0)

Va invit sa raspundeti la 10 intrebari care ne vor ajuta sa va cunoastem mai bine si sa putem transforma acest site intr-unul care sa va multumeasca pe cat de mult posibil.
Parerile voastre in legatura cu site-ul Dizabillove sunt cele mai importante.
Apasa aici pentru a iti spune parerea
Odata adunate suficiente raspunsuri pentru concluzii semnificative vom afisa rezultatele si vom cauta sa va raspundem si sa implementam lucrurile propuse de voi.
Echipa Dizabillove0/5 stars (0 votes)

Primele raspunsuri :)

January 29, 2010 by Ela   Comentarii (0)

Am strans deja primele raspunsuri iar odata cu ele vin catre voi si primele multumiri.

In primul rand vreau sa va multumesc celor care deja ati completat sondajul nostru. Ati rupt din timpul vostru pentru a ne ajuta cu sfaturi si raspunsuri iar asta inseamna mult pentru noi.

Apoi vreau sa va multumesc pentru multitudinea de idei, aprecieri dar si critici. Daca ne-ati certat pentru ceva nu ne-am suparat, ci dimpotriva, vrem sa invatam si din greseli si va multmim ca ne aratati ce... Read full post0/5 stars (0 votes)

Atentie la spam

January 29, 2010 by Ela   Comentarii (0)

Buna,
Zilele acestea cu ajutorul vostru am identificat doi spammeri: Sot1985 si MissLove. Conturile lor au fost dezactivate.
Aceste persoane trimit mesaje standard prin care va cer adresa de email pentru a o folosi la trimiterea de mesaje de spam pe e-mail, unele din aceste mesaje putand contine virusi ce afecteaza calculatorul sau care fura informatii din documentele pe care le aveti in el.
Daca primiti pe Dizabillove mesaje de la persoane necunoscute cu profil suspicios (fara poza,... Read full post0/5 stars (0 votes)