Motociclisti cu dizabilitati

September 15, 2009 by Ela   Comentarii (1)

Ca un baiat se hotaraste sa invete sa mearga pe motocicleta nu mi se pare neobisnuit. Interesant e insa daca e vorba de un baiat cu o dizabilitate din nastere la mana stanga care in demersurile lui isi da seama ca e printre putinii, sau poate chiar primii care s-au incumetat la asa ceva la noi in tara, desi in afara disabled bikers inseamna numeroase comunitati, organizatii, site-uri.. Cititi pe blogul lui mai multe despre neregulile descoperite, despre ce adaptari are nevoie fierul si alte... Read full post0/5 stars (0 votes)

Ce parere aveti despre accesul persoanelor cu dizabilitati in spatiile publice?

September 8, 2009 by Ela   Comentarii (0)

Ati observat de multe ori prin ce trebuie sa treaca o persoana cu dizabilitati (fie ele locomotorii, de vaz sau auz) in momentul in care nu are la dispozitie anumite conditii (rampa, parcari speciale). Chiar mai grav e ca acestea exista cateodata, dar sunt inutilizabile.
Ambasada Britanica din Romania a dorit sa traga un semnal de alarma cu privire la aceasta problema existenta la noi, elaboran un chestionar online privind evaluarea accesului persoanelor cu dizabilitati in spatiile... Read full post0/5 stars (0 votes)