Noutati

May 22, 2009 by Ela   Comentarii (0)

Buna !
Vreau sa va multumesc pentru intelegerea acordata in perioada modificarilor tehnice si sa va aduc la cunstinta cateva din imbunatatirile rezultate:
- lista de orase este mai clara si mai usor de utilizat. Au fost incluse toate capitalele de judet, judetele al caror nume nu corespundea cu cel al capitalei de judet, precum si optiunile strainatate si toate.
Atentie! In cazul in care localitatea pe care o aveti trecuta in profil este una mai putin cunoscuta aveti grija sa o schimbati... Read full post0/5 stars (0 votes)

Anunt important

May 15, 2009 by Ela   Comentarii (3)

Buna seara
Am un anunt important cu privire la accesarea si la utilizarea functiilor site-ului in zilele de sambata si duminica.
Avand in vedere ca weekend-ul acesta se va lucra intens la imbunatatirea site-ului pe partea tehnica, s-ar putea sa intervina probleme in accesarea Dizabillove, in pasii de inregistrare sau in paginile site-ului.
Tot raul spre bine, vom aduce niste modificari importante si binevenite in utilizarea site-ului, cum ar fi:
- lista de orase la cautare va fi mai clara... Read full post0/5 stars (0 votes)

Intrebari

May 11, 2009 by Ela   Comentarii (7)

As avea doua intrebari prin care doresc sa va cunosc mai bine:

- Daca vi s-ar da pe mana tara si ati putea sa o transformati cu totul in ceva nou, care v-ar fi initiativele? Din orice punct de vedere doriti: social, economic, juridic..

- Ce ati schimba in ce priveste situatia persoanelor cu dizabilitati? Ganditi-va aici la lucrurile care v-au deranjat sau care considerati ca lipsesc.0/5 stars (0 votes)