Toate blogurile de pe site

Comunicat cu privire la situația votului de încredere acordat Parohiei Băbeni III Valea Mare, în cadrul competiției Gala Excelenței în Asistență socială secțiunea instituția anului

February 25, 2019 by ANDREI   Comentarii (0)

Etapa votului oneline în cadrul competiției “ Gala Națională a Excelenței în domeniul Asistenței sociale , ” desfășurată în perioade 18 februarie (ora 10.00) – 25 februarie (ora 00.00) a ajuns la final cu acest prilej Parohia Băbeni III Valea Mare, din cadrul Sfintei Arhiepiscopii a Râmnicului, adresează mulțumiri tuturor celor care i –au acordat votul de încredere în cadrul concursului pentru a fi desemnată instituția... Read full post0/5 stars (0 votes)

Parohia Băbeni III Valea Mare , cu un pas mai aproape de premiul secțiunii “Instituția anului”,în cadrul concursului național Gala Excelenței în domeniul Asistenței sociale

February 22, 2019 by ANDREI   Comentarii (0)

După cum am anunțat anterior Parohia Valea Mare, din Băbeni Vâlcea, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Doctor  Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și și sub directa coordonare a Preacucernicilor Părinți slujitori Ion Sorinel Dițoiu și Petre Popa, , instituția  Parohiei cu hramul Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorătorul  de mir, la inițiativa tânărului Andrei Sofian Stanciu, asistent social voluntar în cadrul... Read full post0/5 stars (0 votes)

În căutarea jumătăți/ I'm looking for love

February 13, 2019 by Dragos   Comentarii (0)

13.02.2019 by Dragos   Comentarii (2)
looking for love.
 

Sunt un om, normal, sociabil, inteligent, sufletist și îmi doresc o prietenie sinceră şi adevarată. Consider că bogăţia spirituală este mai importantă decât cea materială. Mă simt foarte bine în compania domnişoarelor inteligente şi sufletiste. Pentru mine, scrisul reprezintă o modalitate de eliberare din temniţa singurătăţii. De asemenea, îmi place să... Read full post0/5 stars (0 votes)

: Participare la Gala Națională a Excelenței în domeniul Asistenței Sociale

January 16, 2019 by ANDREI   Comentarii (0)

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie,Arhiepiscopul Râmnicului și sub coordonarea Preacucernicilor Părinți Ion Sorinel Dițoiu și Petre Popa, Parohia Băbeni III Valea Mare,  participă în perioada 15 ianuarie 20 martie 2019, la Gala Națională a Excelenței în domeniul Asistenței Sociale.
Evenimentul se desfășoară după cum urmează:
15 ianuarie – 4 februarie 2019, ora 16.00  Înscriere / nominalizări 
5... Read full post0/5 stars (0 votes)

Unitatea de credință temelie a valorilor și tradițiilor unui popor 2018 Județul Vâlcea

December 28, 2018 by ANDREI   Comentarii (0)

“Uniți în credință mereu împreună, vom putea construi o lume mai bună. Împreună să fim una doar așa vom izbândi, căci cu noi întotdeauna, Hristos Este și va fi! Binecuvintează Doamne România, să trăim în veci Ortodoxia! Doamne uită – te la noi și ne scoate la lumină, ne deschide către zori lumii celei fără vină. ”
Versuri imn Ito 2017, Iași și 2018 Sibiu
 
Unitatea de credință temelie  a valorilor... Read full post0/5 stars (0 votes)

Comunicat apel la ajutorare și comuniune între semeni

November 20, 2018 by ANDREI   Comentarii (0)

Toate cele 18 culte recunoscute în România, sunt implicate activ în viața socială a comunității în cadrul căreia își desfășoară activitatea. Biserica Ortodoxă Română, prin
intermediul vrednicilor și gospodarilor ierarhi a adresat un îndemn pastoral părintesc tuturor clericilor, monahilor , monahiilor și credincioșilor din cuprinsul Patriarhiei Române, îndemn cuprins în textele pastoralelor adresate anual în... Read full post0/5 stars (0 votes)

Comunicat îndemn la apărarea valorilor și demnității neamului

September 26, 2018 by ANDREI   Comentarii (0)

După 1990, Societatea  românească, se confruntă cu o mare tulburare fiindu – i amenințată instituția fundamentală a căsătoriei numită și Biserica  de acasă, prin intermediul căreia Credința , valorile și tradițiile Poporului român sunt promovate. Așadar, cu toții suntem îndemnați să participăm în zilele de sâmbătă 6 octombrie și duminică 7 octombrie 2018, să participăm la procesul democratic fundamental conferit prin... Read full post0/5 stars (0 votes)

Chat-ul DizabilLove implineste 6 ani!

June 1, 2018 by Ela   Comentarii (6)

Pe 2 iulie 2012 anuntam aparitia chat-ului DizabilLove, o functie foarte ceruta inca de la lansarea site-ului.
Cu ajutorul programatorului nostru, domnul Bogdan :), am reusit sa cream chat-ul, dar ziceam atunci sceptici ca il vom pastra in functiune numai daca va avea activitate.
Iata insa ca anul acesta chat-ul implineste deja 6 ani si asta datorita utilizatorilor (toate cele peste 1000 de persoane care au lasat mesaje pe chat de-a lungul timpului) si moderatorilor... Read full post5/5 stars (1 votes)

Repost: Instructiuni folosire CHAT

June 1, 2018 by Ela   Comentarii (0)

Chat-ul se gaseste pe un subdomeniu http://dizabillove.chatango.com/, ce poate fi accesat prin linkul din josul site-ului, de langa Termeni.
Ca sa postati un mesaj pe chat, scrieti in casuta de jos unde apare scris cu gri slab Type here to send a message
Odata scris mesajul apasati tasta Enter si se va deschide o fereastra care va intreaba cum doriti sa postati: sub anonimat, cu un nume temporar sau ca membru Chatango (acesta fiind sistemul de chat). Alegeti varianta convenabila si apasati... Read full post0/5 stars (0 votes)

Repost: Cum sa primesti mai multe mesaje - Prezentarea pe site

June 1, 2018 by Ela   Comentarii (1)

Cred ca multi dintre noi facem pe site-urile de intalniri greseala de a ne ascunde cat mai mult defectele, ca e vorba de prezentarea text pe care ne-o facem in care zicem doar lucruri bune despre noi sau ca e vorba de poza pe care o incarcam la profil si care prezinta partile noastre cele mai bune.
Ce vreau sa va spun azi este SECRETUL pentru a primi mai multe mesaje de real interes si prin urmare pentru a gasi persoana potrivita pe site. Este un sfat pe care nu va invit sa il luati ca atare... Read full post5/5 stars (1 votes)