Nevasta şefului

December 4, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

, , ,

 

http://www.domnuroz.ro/2017/12/04/nevasta-sefului

Deseori trebuie să fac tot felul de comisioane extra pentru şeful meu, să-i ajut soţia la diverse activităţi în timpul programului de lucru şi nu numai. Să o plimb cu maşina în diverse locuri, să o ajut la cumpărături şi alte lucruri pe care tânăra soţie le solicită aproape zi de zi.

De cele mai multe ori serviciile pe care trebuie să le onorez se suprapun cu activitatea pe care trebuie să o desfăşor în cadrul firmei, activitate destul de încărcată pentru o firmă de advertising. Chiar dacă nu reuşesc să-mi duc la bun sfârşit planificarea zilnică, mă consolez cu ideea că nu am cum să primesc mustrări din partea şefului în condiţiile date.

Faptul că şeful meu lucrează până mai târziu iar eu trebuie să-i rezolv problemele personale nu m-a deranjat prea mult, în condiţiile în care dna Dana are grijă să nu uite să-mi ofere o mică atenţie pentru ajutorul primit.

O dată sau de două ori pe săptămână merg cu dna Dana să facă cumpărăturile obişnuite petru acasă. Ultima dată am plecat imediat după terminarea programului să o iau de acasă şi să mergem la un mare centru comercial. Spre surprinderea mea, abia a reuşit să umple căruciorul doar pe jumătate apoi am dus-o înapoi.

În sinea mea mă bucuram puţin, că voi termina mai repede ca de obicei, dar nu a fost aşa. În timp ce s-a dus să se schimbe de haine, mi-a dat sarcina să aşez în frigider produsele cumpărate. Tot voi scăpa mai repede, am zis eu.

Dna Dana şi-a făcut apariţia îmbrăcată destul de provocator. O bluză deschisă la culoare cu un decolteu generos şi o fustiţă... ce m-a băgat la idei. Zilnic se îmbracă elegant şi provocator în acelaşi timp. Este tânără şi are ce arăta şi are şi bani care să-i permită o garderobă diversificată. Nu-mi aminteam când am văzut-o vreodată în casă îmbrăcată atât de provocator ca acum. ... continuarea pe DomnuRoz.ro

 0/5 stars (0 votes)