Infidelitate

March 29, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (5)

, , ,

http://www.domnuroz.ro/2017/03/29/infidelitate

 

Zilele trecute am ieşit cu prietenele mele la o cafea la o bârfa. Am deschis un subiect delicat…infidelitatea... ciudat, toate am fost ÎNȘELATE şi am vorbit despre chestia asta, dar nici una nu am recunoscut că am înşelat... Mă întreb de ce e un subiect care ne face să ne simţim stânjenite chiar şi între noi care ştim totul despre ce face una sau cealaltă.

Pentru mine a înșela este o chestie absolut relativă... nu mă simt vinovată deşi o fac destul de des... cel puţin în ultimul an. Nu dau vina pe soțul meu, că nu mă satisface, uneori o face bine, alteori, simulez orgasmul şi merg la duş şi mă satisfac singură... nu asta e problema.

Problema este undeva la mine... şi încă nu realizez unde este acea problemă, deşi sunt conştientă că o am. Experiențele mele sunt oarecum ciudate...dar nu mă consider o femeie ușoară care sare imediat în pat. Ultima nebunie a avut efect întârziat. Tipul cu 8 ani mai mic ca mine, a încercat de multe ori să mă vrăjească. Nu i-a mers, deşi este obişnuit să i se spună numai da.

 5/5 stars (1 votes)

nu esti cinstita,nu ai caracter si nici educatie

corect e sa de desparti sa faci ce vrei dar sa nu ceri ajutor la ananghie asumati riscul

francisc

zimmermann francisc acum 198 zile

Francisc, te voi contrazice, cel puțin din opinia mea, cred că nu are legătură cu educația sau caracterul. 

Nu am înșelat pentru că nu am simțit nevoie de altcineva, chiar dacă nu au mers mereu lucrurile perfect în pat.

Domnu' Roz va fi mult mai bine dacă vei discuta cu partenerul tău despre nevoile tale. Cu puțin efort din partea amândurora ați putea revitaliza relația. 

Dar cel mai mult va ajuta să te întrebi ce mai simți pentru el. 

Krisstyna acum 197 zile

Iniatial nu vroiam sa comentez, dar m-am razgandit. Krisstyna si zimmermann francisc trebuie sa retineti cateva aspecte. 

In primul rand este doar o poveste si trebuie tratata ca atare. Fiecare alege informatiile care ii folosesc. Daca este reala sau nu ... nu stiu sa raspund la aceasta intrebare. Tot ce stiu este ca a fost scrisa de o dna pe care o cunosc si s-a semnat Oana.

Un alt aspect este libertatea de a alege. O persoana care alege sa aiba relatii extraconjugale o face pe baza unei alegeri asumate ... si nu inseamna ca a facut asta de prea mult bine. De ce nu se despart astfel de persoane? ... este o alta discutie, dar inainte de a adresa o astfel de intrebare este necesar sa se cunoasca cat mai multe detalii din viata de cuplu, toate dedesupturile si ce anume impiedica acest pas.

Este foarte usor sa criticam, sa aruncam cu piatra cand nu suntem direct implicati. De aceea, este important sa se accepte ca si femeile, precum si barbatii, au relatii extraconjugale, din motive diferite. 

Revenind la libertate de a alege ... fiecare este liber sa faca ce doreste cu trupul sau, atata timp cat nu ma afecteaza pe mine, pe tine ... pe x sau pe Z. Stiu, afecteaza pe cei cu care sunt casatoriti acesti oameni. Dar aici intervine capacitatea de discretie a ambilor parteneri si a modului prin care reusesc sa ascunda acest lucru.

zimmermann francisc daca iti place tema erotica, citeste in continuare ... daca poti invata ceva de acolo este bine, daca nu ... trateaz-o ca pe o poveste oarecare. Sa te consumi pentru asa ceva si sa ai o astfel de reactie, dovedeste imaturitatea ta emotionala. Numai bine.

Domnu' Roz acum 196 zile

Cris87 ... se pare ca nu ai inteles nimic. Am scris mai sus ca povestea nu-mi apartine, este scrisa de o femeie si nu stiu daca este reala. Sa-mi atribui mie povestea este gresit. Indiferent a cui este nu cred ca esti in masura sa arati cu degetul fara sa cunosti datele problemei, sa intelegi care sunt motivele pentru care cineva recurge la acest gest.

Domnu' Roz acum 173 zile

Te admir pentru că... ÎȚI TRĂIEȘTI VIAȚA!!!

Vasile'75 acum 56 zile