ONG

December 19, 2016 by Gabriel   Comentarii (1)

In sfarsit am inteles si eu de ce niciun ONG din Romania nu vrea sa ma ajute sa-mi gasesc un loc de munca. Unele precum Motivation mi-au spus ca nu au fonduri pentru asa ceva, adica nu sunt platiti, altele mi-au spus ca functioneaza ca Unitati Protejate, si daca m-ar ajuta sa-mi gasesc de lucru, li s-ar diminua profitul, pentru ca firmele sau institutiile statului, daca m-ar angaja n-ar mai fi nevoite sa cumpere produse de la Unitatile Protejate. Pentru cineva care conduce o unitate protejata si convinge o institutie a statului sau o firma sa dea o gramada de bani pe diverse produse ar fi usor sa-i convinga sa angajeze o persoana cu handicap. Dar ar insemna sa-si dea singuri in cap, prin reducerea profitului. 

In ziua de astazi nimeni nu mai ajuta oamenii cu handicap dezinteresat, din bunatate sau pentru a fi pe placul lui Dumnezeu, ci doar daca apar la televizor sau in ziare, sau daca sunt platiti.

Invit oamenii cu handicap sa povesteasca aici daca au fost ajutati complet dezinteresat de cineva. Adica cel care i-a ajutat sa nu fi primit bani pentru asta sau aparitii la TV.0/5 stars (0 votes)

Incet,incet ,ajungi la vorba mea ,ajutate singur

 

zimmermann francisc acum 815 zile