Blogul lui Domnu' Roz

De profesie… fustangiu

January 1, 2018 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

 
http://www.domnuroz.ro/2018/01/01/de-profesie-fustangiu 
Dacă n-ai profil pe o rețea de socializare nu exiști. Și mai ales pe una anume care are conturul albastru unde sunt iconițele de schimbare a paginii. Așa că mi-am făcut și eu unul apoi mi-am pus poze făcute prin clădiri părăsite, cu ochii închiși, la care mai adăugam și citate din diferiți autori. Mina, sora mea care avea 22 de ani, mi-a spus.
- Amalia, trebuie să mergi la un profesionist ca să-ți... Read full post0/5 stars (0 votes)

M-am iubit cu doi barbati

December 30, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

http://www.domnuroz.ro/2017/12/30/m-am-iubit-cu-doi-barbati
 
 
O dată cu trecerea timpului relațiile dintre mine și soțul meu au început să se răcească. După naşterea celor două fete am început să pun câteva kg. Natura serviciului mă deterină să am un punct fix, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Soţul meu lucrează în port 24/72, iar eu mă ocup mai mult de cele două fete ale mele. Cea mare pe la liceu, iar cea mică la primar.
Cu... Read full post0/5 stars (0 votes)

Viaţa … plină de surprize

December 28, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

 
http://www.domnuroz.ro/2017/12/28/viata-plina-de-surprize
În timpul liceului mă consideram un tânăr atrăgător curtat de femei. Nu mă consideram un băiat frumos, însă, tenul meu bronzat cu ochii albaştrii le dădea gata pe fete, iar eu profitam de asta la maxim. Nu mă interesa o relaţie stabilă din moment ce la tot pasul aveam parte de fete care mă plăceau. Nici nu trebuia să depun mult efort ca să fac sex cu ele. La cei 18 ani pe care îi aveam... Read full post0/5 stars (0 votes)

Fata de la ţară descoperă viaţa de oraş (1)

December 27, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

 
http://www.domnuroz.ro/2017/12/26/fata-de-la-tara-descopera-viata-de-oras-1
M-am ghidat mereu în viaţă după principiul de a lăsa pe mâine greutăţile de azi. Mă trag dintr-o familie simplă de la munte unde tata şofer la cărat lemne, iar mama cu gospodăria, nu reuşise să ne ofere prea multe mie şi celor doi fraţi mai mici decât mine. După terminarea liceului, m-am înscris la facultate şi în paralel lucram seara ca ospătăriţă la un... Read full post0/5 stars (0 votes)

Păcălită de fratele geamăn

December 17, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

 
http://www.domnuroz.ro/2017/12/17/pacalita-de-fratele-geaman
Pe Gabi l-am cunoscut în faţa unui magazin... eu intram, el ieşea. Îl aveam de multă vreme în lista de prieteni pe rețelele de socializare, dar nu conversam. Aproape ne-am ciocnit, a zâmbit şi-a cerut scuze şi a plecat în grabă spre maşină, iar eu am rămas ca fraiera uitându-mă după el. S-a urcat în maşină şi a început să se uite insistent la mine, probabil... Read full post0/5 stars (0 votes)

Pofticioasa

December 13, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

http://www.domnuroz.ro/2017/12/12/pofticioasa
 
 
M-am obişnuit cu ideea că am un apetit sexual mai ridicat în comparaţie cu prietenele mele. Mă gândesc la sex tot timpul, aş face sex mereu... mă uit după bărbaţi pe ascuns. De multe ori privirea rămâne setată pe zona prohabului. Încerc să-mi imaginez cât de mare ar putea fi penisul lor, în funcţie de cât de mult iese în evidenţă prohabul... ce să mai vorbim, mai am... Read full post0/5 stars (0 votes)

În aşteptarea cadoului

December 7, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

, , ,

 
http://www.domnuroz.ro/2017/12/07/in-asteptarea-cadoului
Nerăbdătoare şi cu zâmbetul pe faţă am ieşit cu prietenele mele, Corina şi Elena, să facem un tur complet prin magazine pentru o sesiune de cumpărături pentru sărbători. Ador să ieşim împreună la cumpărături, aproape avem aceleaşi gusturi, ne înţelegem de minune. Profităm la maxim de momentul acesta pentru a ne întâlni... să defilăm prin toate magazinele, să probăm şi... Read full post0/5 stars (0 votes)

Nevasta şefului

December 4, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

, , ,

 
http://www.domnuroz.ro/2017/12/04/nevasta-sefului
Deseori trebuie să fac tot felul de comisioane extra pentru şeful meu, să-i ajut soţia la diverse activităţi în timpul programului de lucru şi nu numai. Să o plimb cu maşina în diverse locuri, să o ajut la cumpărături şi alte lucruri pe care tânăra soţie le solicită aproape zi de zi.
De cele mai multe ori serviciile pe care trebuie să le onorez se suprapun cu activitatea pe care trebuie să o... Read full post0/5 stars (0 votes)

Marchiza de Montespan (1)

November 29, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

,

Întâlnirea diplomatică cu regele Angliei a fost un real succes şi trebuia sărbătorită printr-un eveniment special care să cinstească măreţia Regelui Franţei în ochii nobililor. Toţi nobilii au fost invitaţi la palat de către rege să participe şi să se bucure de marea realizare. Un bal mascat a fost considerat a fi mai potrivit de către rege.
Saloanele palatului au fost pline, mi-a făcut plăcere să revăd anumite persoane pe care nu le mai văzusem de mult.... Read full post0/5 stars (0 votes)

Amanta schimbă “ursuleţul”

October 22, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (2)

 
http://www.domnuroz.ro/2017/10/22/amanta-schimba-ursuletul
<!--[if gte mso 9]>

<![endif]-->
Îmi făcusem un obicei să-mi mulţumesc amanta când soţul ei era plecat în delegaţie. Nu rămâneam niciodată peste noapte, mai mult din precauţie, deşi ea m-a asigurat că nu sunt şanse să vină neanunţat mai devreme decât data stabilită. Ceea ce am convenit împreună a rămas o regulă de la care să nu ne abatem.
De obicei,... Read full post5/5 stars (1 votes)