Blogul lui Ela

Alege co-prezentatoarea Galei

November 7, 2014 by Ela   Comentarii (1)

Pentru ediția 2014 a Galei Persoanelor cu Dizabilități tu poti alege co-prezentatoarea dintre trei tinere minunate care au ales să privească dincolo de dizabilitate. Urmareste-le clipurile si voteaza-ti preferata aici:
http://www.incluziune.org/competitie/alege-co-prezentatoarea-galei
VOTUL va fi deschis publicului până luni, 10 noiembrie, ora 23:595/5 stars (3 votes)

La multi ani de Sfantul Valentin!

February 14, 2014 by Ela   Comentarii (1)

,

Nu doar alti oameni putem sa iubim, ci si carti si melodii si locuri. Toate ne vor face viata mai frumoasa. Si cei mai norocosi suntem daca reusim sa ne iubim pe noi insine.
La multi ani de Sfantul Valentin tuturor celor care iubesc!
Si binenteles si celor care poarta acest nume :)0/5 stars (0 votes)

Viteze noi

December 2, 2013 by Ela   Comentarii (1)

Buna tuturor,
Ma bucur sa va anunt ca site-ul DizabilLove are de azi o viteza mult mai buna de incarcare a paginilor, in special a paginii principale.
Multe multumiri programatorului nostru care a reusit aceasta optimizare,
si multumiri voua pentru ca sunteti alaturi de noi
Ela5/5 stars (1 votes)

Ultima strigare: Eveniment Satu Mare AHF SM + DizabilLove

November 15, 2012 by Ela   Comentarii (1)

Asociatia Handicapatilor Fizic Satu Mare va organiza cu ocazia Zilei Internationale a persoanelor cu dizabilitati "O seara de Iubirer". Actiunea va avea loc in perioada 2-4 decembrie 2012.

La acest eveniment sunt invitati 10 barbati si 10 femei (indiferent de varsta) de pe site-ul DizabilLove.ro. (a fost inlaturata conditia de cuplu, oricine este binevenit)

Asadar la Motel SELECT, Satu Mare, va invitam la odihna binemeritata in camere accesibile si foarte confortabile unde va vom... Read full post0/5 stars (0 votes)

Un proiect ce merita promovat: centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati

November 15, 2012 by Ela   Comentarii (0)

Am aflat de curand de la Andreea, de Asociatia Copii Suflete Sperante (www.copiisuflete.ro) - o asociatie formata dintr-un grup de parinti pus pe construirea de sanse in plus pentru recuperarea si integrarea copiilor cu dizabilitati din Romnia.

Proiectul lor ambitios: un centru de recuperare complex si modern care sa includa toate tipurile de terapie si sa fie accesibil tuturor copiilor romni cu dizabilitati.

Asociatia a lansat campania 50000 de Sperante cu scopul de a strnge 1milion de... Read full post5/5 stars (1 votes)

Un motiv in plus sa te indragostesti toamna asta pe DizabilLove

October 20, 2012 by Ela   Comentarii (0)

Asociatia Handicapatilor Fizic Satu Mare va organiza cu ocazia Zilei Internationale a persoanelor cu dizabilitati "O seara de Iubirer". Actiunea va avea loc in perioada 2-4 decembrie 2012.

La acest eveniment sunt invitate 10 cupluri de indragostiti (indiferent de varsta) care s-au cunoscut pe site-ul DizabilLove.ro si alte doua cupluri (deja casatoriti) care s-au cunoscut pe acelasi site.

Asadar la Motel SELECT, Satu Mare, va invitam la odihna binemeritata in camere accesibile si foarte... Read full post0/5 stars (0 votes)

Cine vine pe 3 noiembrie la Sinaia?

October 17, 2012 by Ela   Comentarii (3)

Este in discutie o noua intalnire DizabilLove care sa aiba loc pe 3 noiembrie la Sinaia. Pentru cine vine din alt oras pretul pentru cazare este 40 lei. Avem nevoie sa stim numarul exact de persoane interesate de intalnire, de aceea, daca doriti sa participati trebuie sa luati legatura cat mai curand cu Florin, reprezentantul nostru din Brasov, la numarul de telefon 0763 10 98 90.0/5 stars (0 votes)

Lista statii metrou cu lift (acces pentru persoane cu dizabilitati locomotorii)

October 17, 2012 by Ela   Comentarii (0)

Cu putin timp in urma am avut o serie de conversatii aprinse cu cei de la Metrorex in legatura cu faptul ca nu pun la dispozitia publicului informatii despre care statii de metrou au lifturi functionale si care nu. Azi am avut frumoasa surpriza sa primesc lista acestor statii de la o doamna de la Metrorex care a inteles ca o persoana cu probleme locomotorii nu se poate deplasa pe la toate statiile sa vada care au lift si care nu. Multumim Evelyne Croitoru!
Statiile se gasesc in imaginea... Read full post0/5 stars (0 votes)

Pe 14 octombrie - intalniri DizabilLove si la Brasov si la Bucuresti

October 6, 2012 by Ela   Comentarii (0)

La cererea voastra intalnirea Dizabillove.ro din Bucuresti va avea loc tot duminica, 14 octombrie la ora 13:00, la fel ca cea din Brasov.

Pentru informatii legate de intalnirea din Bucuresti, sunati la telefon 0761 732 471.

Va rugam sa alegeti mall-ul in care doriti sa se desfasoare intalnirea

si sa confirmati din timp participarea pe pagina evenimentului sau la numarul de telefon de mai sus.

Multumim!0/5 stars (0 votes)

Viitoarea intalnire DizabilLove in Bucuresti - sondaje data si locatie

September 28, 2012 by Ela   Comentarii (0)

Tot in luna octombrie dorim sa aiba loc si urmatoarea intalnire DizabilLove din Bucuresti. Va invitam sa raspundeti la cele doua sondaje de pe Facebook pentru a ne ajuta sa stabilim data si locatia intalnirii din Bucuresti.

Pe ce DATA ai vrea sa aiba loc?

Ne gandeam la data de 14 octombrie dar poate vor fi persoane care vor sa participe si la Bucuresti si la Brasov pentru a cunoaste mai multa lume, astfel ca lansam sondajul pentru a vedea parerea voastra.

Ce fel de LOCATIE... Read full post0/5 stars (0 votes)