Pofticioasa

December 13, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

http://www.domnuroz.ro/2017/12/12/pofticioasa
 
 
M-am obişnuit cu ideea că am un apetit sexual mai ridicat în comparaţie cu prietenele mele. Mă gândesc la sex tot timpul, aş face sex mereu... mă uit după bărbaţi pe ascuns. De multe ori privirea rămâne setată pe zona prohabului. Încerc să-mi imaginez cât de mare ar putea fi penisul lor, în funcţie de cât de mult iese în evidenţă prohabul... ce să mai vorbim, mai am... Read full post0/5 stars (0 votes)

În aşteptarea cadoului

December 7, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

, , ,

 
http://www.domnuroz.ro/2017/12/07/in-asteptarea-cadoului
Nerăbdătoare şi cu zâmbetul pe faţă am ieşit cu prietenele mele, Corina şi Elena, să facem un tur complet prin magazine pentru o sesiune de cumpărături pentru sărbători. Ador să ieşim împreună la cumpărături, aproape avem aceleaşi gusturi, ne înţelegem de minune. Profităm la maxim de momentul acesta pentru a ne întâlni... să defilăm prin toate magazinele, să probăm şi... Read full post0/5 stars (0 votes)

Nevasta şefului

December 4, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

, , ,

 
http://www.domnuroz.ro/2017/12/04/nevasta-sefului
Deseori trebuie să fac tot felul de comisioane extra pentru şeful meu, să-i ajut soţia la diverse activităţi în timpul programului de lucru şi nu numai. Să o plimb cu maşina în diverse locuri, să o ajut la cumpărături şi alte lucruri pe care tânăra soţie le solicită aproape zi de zi.
De cele mai multe ori serviciile pe care trebuie să le onorez se suprapun cu activitatea pe care trebuie să o... Read full post0/5 stars (0 votes)