Toate blogurile de pe site

Pofticioasa

December 13, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

http://www.domnuroz.ro/2017/12/12/pofticioasa
 
 
M-am obişnuit cu ideea că am un apetit sexual mai ridicat în comparaţie cu prietenele mele. Mă gândesc la sex tot timpul, aş face sex mereu... mă uit după bărbaţi pe ascuns. De multe ori privirea rămâne setată pe zona prohabului. Încerc să-mi imaginez cât de mare ar putea fi penisul lor, în funcţie de cât de mult iese în evidenţă prohabul... ce să mai vorbim, mai am... Read full post0/5 stars (0 votes)

În aşteptarea cadoului

December 7, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

, , ,

 
http://www.domnuroz.ro/2017/12/07/in-asteptarea-cadoului
Nerăbdătoare şi cu zâmbetul pe faţă am ieşit cu prietenele mele, Corina şi Elena, să facem un tur complet prin magazine pentru o sesiune de cumpărături pentru sărbători. Ador să ieşim împreună la cumpărături, aproape avem aceleaşi gusturi, ne înţelegem de minune. Profităm la maxim de momentul acesta pentru a ne întâlni... să defilăm prin toate magazinele, să probăm şi... Read full post0/5 stars (0 votes)

Nevasta şefului

December 4, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

, , ,

 
http://www.domnuroz.ro/2017/12/04/nevasta-sefului
Deseori trebuie să fac tot felul de comisioane extra pentru şeful meu, să-i ajut soţia la diverse activităţi în timpul programului de lucru şi nu numai. Să o plimb cu maşina în diverse locuri, să o ajut la cumpărături şi alte lucruri pe care tânăra soţie le solicită aproape zi de zi.
De cele mai multe ori serviciile pe care trebuie să le onorez se suprapun cu activitatea pe care trebuie să o... Read full post0/5 stars (0 votes)

Marchiza de Montespan (1)

November 29, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (0)

,

Întâlnirea diplomatică cu regele Angliei a fost un real succes şi trebuia sărbătorită printr-un eveniment special care să cinstească măreţia Regelui Franţei în ochii nobililor. Toţi nobilii au fost invitaţi la palat de către rege să participe şi să se bucure de marea realizare. Un bal mascat a fost considerat a fi mai potrivit de către rege.
Saloanele palatului au fost pline, mi-a făcut plăcere să revăd anumite persoane pe care nu le mai văzusem de mult.... Read full post0/5 stars (0 votes)

Amanta schimbă “ursuleţul”

October 22, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (2)

 
http://www.domnuroz.ro/2017/10/22/amanta-schimba-ursuletul
<!--[if gte mso 9]>

<![endif]-->
Îmi făcusem un obicei să-mi mulţumesc amanta când soţul ei era plecat în delegaţie. Nu rămâneam niciodată peste noapte, mai mult din precauţie, deşi ea m-a asigurat că nu sunt şanse să vină neanunţat mai devreme decât data stabilită. Ceea ce am convenit împreună a rămas o regulă de la care să nu ne abatem.
De obicei,... Read full post5/5 stars (1 votes)

I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Ce s-a întâmplat 10 ani mai târziu este o adevărată lecție de viață.

October 21, 2017 by marian chersin   Comentarii (0)

Un baiat sarac a vrut sa se casatoreasca cu fata unui om foarte bogat, asa ca a mers la ea si a cerut-o de sotie. Aceasta a răspuns:
“Hei! Asculta, salariul tau lunar este cat primesc eu in fiecare zi pentru cheltuiala… Cum as putea sa ma casatoresc cu tine? Cum te-ai putut gandi la asa ceva? Eu nu te pot iubi, asa ca uita de mine si casatoreste-te cu cineva de nivelul tau.”
Timpul a trecut si tanarul tot nu reusea sa isi scoata din cap imaginea ei… dupa 10 ani,... Read full post0/5 stars (0 votes)

Casnicia intr-un cuplu cu dizabilitati

June 21, 2017 by Bogdan   Comentarii (3)

, , ,

Care credeti ca  sunt sansele ca o persoana cu dizabilitati sa-si intemeieze o familie alaturi de
un partener/partenera normala sau cu dizabilitati
In cazul in care cuplul este format din 2 persoane cu dizabilitati care credeti ca sunt sansele
de supravietuire ale celor 2 pe cont propiu fara ajutor din exterior ? 
Daca voi ati reusit sa intemeiati o familie spuneti-va povestea ca sa vedem ca se poate si sa
ne motivam cu totii !
Seara buna !5/5 stars (1 votes)

Nu suntem mai presus decat Isus

May 11, 2017 by Gabriel   Comentarii (0)

Atunci cand sunt suparat ca nu-mi gasesc un loc de munca, atunci cand sunt suparat ca nicio femeie nu vrea sa imparta viata cu mine, atunci cand sunt suparat ca oamenii ma ignora, ma gandesc ca Isus, fiul lui Dumnezeu, fiul Celui care a creat lumea si oamenii, a fost batjocorit in cel mai rau chip cu putinta de catre oameni si a murit in chinuri, crucificat de catre oamenii carora Tatal Sau le-a dat viata si Pamantul. De ce-as fi eu mai presus decat Isus? De ce as astepta eu de la oameni mai... Read full post0/5 stars (0 votes)

Provocare.

May 7, 2017 by Vasile'75   Comentarii (8)

Vă provoc să-mi răspundeți aici cum vedeți voi viața în doi sau mai mulți. Scriu această provocare după ce am observat pentru a „n”-a oară că nu e tratat un subiect practic și real. Faptul că proslăviți biserica cu al ei d-zeu pare puțin deplasat pentru vârsta maturității. Relațiile nu ți-le dă niciun personaj al bisericii ci ți le faci tu întâlnind și comunicând cu alte persoane. Abia atunci se pot trage concluzii despre... Read full post0/5 stars (0 votes)

Infidelitate

March 29, 2017 by Domnu' Roz   Comentarii (5)

, , ,

http://www.domnuroz.ro/2017/03/29/infidelitate
 
Zilele trecute am ieşit cu prietenele mele la o cafea la o bârfa. Am deschis un subiect delicat…infidelitatea... ciudat, toate am fost ÎNȘELATE şi am vorbit despre chestia asta, dar nici una nu am recunoscut că am înşelat... Mă întreb de ce e un subiect care ne face să ne simţim stânjenite chiar şi între noi care ştim totul despre ce face una sau cealaltă.
Pentru mine a înșela... Read full post5/5 stars (1 votes)