Anunţuri

December 12, 2012
Cum se interactioneaza pe site
Odata logat in cont, primul lucru recomandat este sa iti completezi profilul. Adauga o poza, o descriere, cat mai multe informatii despre tine. Cu un profil complet ai mai multe sanse sa ti se trimita si sa ti se raspunda la mesaje. 

Pe bara de sus a site-ului, in sectiunea Instrumente vei gasi mai multe functii pe care le poti utiliza. 

Poti intra la Bloguri si sa postezi pe blog un articol care sa fie public, doar pentru membrii inregistrati sau doar pentru prietenii tai de pe site. Sa permiti comentarii la articol sau nu. Articolul poate aparea pe prima pagina a site-ului fiind vazut astfel de miile de persoane ce acceseaza lunar site-ul.

In sectiunea Membri poti vedea utilizatorii site-ului, pe cei mai noi si pe cei mai populari sau activi. Prin Cautarea avansata poti gasi membrii dupa varsta, locatie, si chiar tipul dizabilitatii. Deschide profilurile persoanelor care te intereseaza in ferestre noi dand click dreapta pe poza, pentru a nu parasi pagina cu rezultatele cautarii de fiecare data cand vrei sa vezi un profil.

Pentru a contacta pe cineva de pe site, pe profilul acelei persoane apasa linkul Trimite un mesaj, sau Invita la chat, iar pentru a o adauga la prieteni apasa pe Adauga prieten. Ia initiativa indiferent ca esti fata sau baiat.


Linkul chatului extern dizabillove: